Вани и джакузита

Това е една от онези категории, които ви предлагат удоволствие на високо ниво. Ще попаднете на вани и джакузита, в състояние да ви откъснат от стреса, напрежението и проблемите.

Спа оборудването е създадено за хора, грижещи се за общото си здравословно състояние и такива, които умеят да се обичат.

Какви вани и джакузита ще откриете при нас

Качествените хидромасажни вани са перфектният начин да се сдобиете с готово решение за функционалната си баня. Осигуряват ви ненадминат релакс, както и редица пълноценни грижи за тялото. С тях ще се докоснете до блаженото спокойствие и ще рестартирате силите си.

Благодарение на хидромасажните вани ще се наситите на масажите, които всеки обича. Предлагат ви редица функции, като в това число е и високата температура на водата. Можете да я регулирате, според собствените си предпочитания и нужди.

Лесният монтаж и поддръжка са част от обзавеждането за баня. Ваните въздействат успокояващо и върху нервната система. Това са само една малка част от причините, заради които разумните хора решават да инвестират в покупката им.

Най-луксозните изпълнения предлагат масажи на отделните мускулни групи и подобряват кръвообращението.

Днес не се приема като лукс, ако сте притежатели на джакузи или хидромасажна вана. Заради динамиката в ежедневието, това си е наложително. Те са ефективен метод в борбата срещу стреса и напрежението.

Какви са основните ползи от тях

Когато използвате джакузи, вие допринасяте за това тялото ви да се чувства доволно и щастливо. Докато сте потопени във водата, струите въздействат с него под високо налягане. В самия корпус за вградени различен брой хидромасажни дюзи. Те работят едновременно или в определен ред. По този начин масажират тялото.

Въздухът се премесва с вода и това води до появата на онези балончета, които сме свикнали да виждаме в самата вана.

Ползите от използването на подобно оборудване са толкова много, че човек, когато се запознае с тях, бърза да инвестира в покупката им. Можете да поддържате не само добър тонус, но и да се радваме на значително по-красив външен вид.

Кожата е чиста, тонизирана. Мускулите са раздвижени. Много от медицинските лица съветват страдащите от различни заболявания да ползват подобно съоръжение. То има доказано положителен ефект върху здравето на човек. Включително благоприятства и за успокояването на нервната система.

Защо да изберете Praktis.bg при покупка на джакузи или вана

Твърде много са причините, заради които си струва да предпочетете нас, а не който й да е от останалите магазини. Ето и най-съществените от тях:

  • Високо качество;

Работим с утвърдени производители на спа оборудване. От край време сме в партньорство с тях и сме запознати с технологиите, използвани при направата на обзавеждането за спа центрове. Гарантираме, че всеки закупен от този сектор продукт, няма да ви разочарова.

  • Безплатна консултация;

Разполагаме с опитен екип от продавач – консултанти, които са в готовност да съдействат, така че всеки казус да бъде решен. Ще ви информираме за всяка функция или специфика, свързани с ваните и джакузитата.

  • Конкурентно ниска цена;

Днес присъствието на този клас оборудване в домовете на хората не се счита за лукс. Добрата цена го превръща в достъпно и много от клиентите ни могат да си го позволят.

Изберете собствените си уют, комфорт, спокойствие. Погрижете се за здравето си. В Praktis.bg ви предлагаме богат избор, от който да се възползвате.

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: