Винилова настилка Vivo CL Portland Oak P

Прод.код: 3461660 VIVO
 • Обща дебелина: 4,3 мм
 • Твърд слой на износване: 0.3 мм
 • Ширина: 191 мм
 • Дължина: 1316 мм
 • Размер на опаковка: пакет 2,01 м²
WarrantyГаранция: 24 месеца
20,61 €
41,43 € / кашон
20.613402061865 EUR
кашон
квм
Цена/общо:
КонсултацияКонсултация
Право на връщанеПраво на връщане
Бърза доставкаБърза доставка

Винилова настилка Vivo CL Portland Oak P

 • Обща дебелина: 4,3 мм
 • Твърд слой на износване: 0.3 мм
 • Ширина: 191 мм
 • Дължина: 1316 мм
 • Размер на опаковка: пакет 2,01 м²
 • Брой планки: Всяка опаковка съдържа 8 планки
 • Конструкция: 0,3 мм износоустойчив слой с повърхностно полиуретаново покритие Superguard
 • Ефект: Дървесен
 • Монтажна система: система L2C Click
 • Клас: AC3 (клас 23/31)
 • Време за климатизиране: 24 часа
 • Гаранция: 5 години от прозводителя
 • Произход: IVC Белгия
 • Подходяща за мокри помещения: Водоустойчива
 • Подходяща за подово отопление: До максимална температура на повърхността 27 ° C

Колекция Vivo Click е селекция от великолепни луксозни винилови подови настилки - най-доброто в технологията и външния вид. Серията е изработена така, че да издържа дълго и да допълва всеки стил на декорация в дома.

Колекцията Vivo Click създава реалистично изображение, благодарение на релефната и текстурирана повърхност. Благодарение на системата Click, тази подова настилка е лесна и бърза за инсталиране.

Всяка планка е покрита с технология от Superguard®, устойчива на надраскване, оцветяване и интензивен трафик. Натоварените зони на движение са напълно защитени с полиуретаново повърхностното покритие Superguard®, така че вашият под да продължава да изглежда фантастично. Релефното покритие не само изглежда страхотно, но и се усеща така.

Както при всички плоскости от винил, препоръчваме 24 часа климатизиране преди полагане. Това ще гарантира, че вашият под ще е годен за употреба за цели 15 години, като предлагаме 5-годишна търговска гаранция.

Клас AC3 (клас 23/31) гарантира, че тази настилка е подходяща за жилищни помещения, като дневни, спални, кухни, коридори и други.

ДОСТАВКА

24.  Стоките, поръчани от електронния магазин praktis.bg, освен стоките, за които изрично е посочен различен срок на доставка, се доставят в следните срокове:

24.1. за територията на Република България за населени места с обслужване от куреир от Понеделник до Петък - до 3 /три/ работни дни - важи за продукти налични в складовете на Praktis.

24.2. за територията на Република България  за населени места с  обслужване от куреир Вторник и Четвъртък - от 3 /три/ до 7 /седем/ работни дни  - важи за продукти налични в складовете на Praktis.

24.2. извън територията на Република България (за ЕС) – до 6 /пет/ работни дни - важи за продукти налични в складовете на Praktis..

24.3. Всички поръчки направени след 16:00ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден

Срокът за доставка започва да тече, след като служител на Praktis се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката, респективно - от получаване на плащането при избран начин на плащане „по банков път”, „с дебитна/кредитна карта” или „На изплащане, с кредит”, освен в случаите, в които за конкретната стока е указан различен срок на доставка. При всички случаи, Потребителят ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 3 /три/ работни дни. Доставки се извършват на територията на Република България и Европейския съюз.

25.  Практис не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от Практис обстоятелства.

26.  Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, както и да уведоми Практис на тел. 0700 45 004.

27.  При приемане на пратката от Потребителя без забележки, последващи рекламации за липси и/или явни недостатъци са неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера/транспортната при получаването на пратката и Практис не бъде незабавно уведомен на тел 0700 45 004, Потребителят губи правото си на привеждане на констатираните липси и/или явни недостатъци в съответствие с договора за продажбата.

28.  Потребителят има право да откаже приемането на доставката, ако сумата, която следва да заплати на куриера при „плащане при доставка” не съответства на дължимата. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с Практис на тел 0700 45 004 за отстраняване на несъответствието.

29.  При предаване на стоките, Потребителят или трето лице, посочено от него, са длъжни да подпишат придружаващите я документи. За трето лице се счита всяко лице, което не е титулярна заявлението, но приема стоката при доставка на посочения от Потребителя адрес за доставка. 

30.  При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай че Потребителят не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес и/или не бъде осигурен достъп до адреса за доставка, Практис се освобождава от задължението си да достави заявените стоки и Потребителят губи правата си по извършената от него поръчка за доставка на стоки.

31.  Когато доставените стоки явно не съответстват на заявените за покупка от Потребителя и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната в срок от 3 (три) работни дни от уведомяването за такова искане на Практис на тел. 0700 45 004.

32.  Съгласно чл. 50 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право да се откаже от получената стока (сключения договор за продажба от разстояние), без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща, каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП в 14-дневен срок, считано от датата на: приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя или когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, е влязъл във владение на последната стока.

33. Всички поръчки с обща стойност над 500 лв. са с безплатна доставка за България. 

- Безплатна достaвка на продукти / Безплатна доставка / - Всеки продукт с безплатна доставка има икона, която показва, че доставката за него е за сметка на продавача, както и срок, указващ до кога е активна безплатната доставка. Фирма Praktis запазва правото си да намали или удължи този срок по нейна преценка. 

33.1 Безплатни доставка за ламиниран паркет и гранитогрес е само за палетни пратки и се обслужват от Praktis. Доставката се извършва след връзка с наш оператор със които се утичнява деня за доставка, спрямо графика за обслужване. Тези пратки се обслужват от 3 до 21 дневен срок. 

За връщане и замяна натиснете тук

Легенда
Наличен
Не е наличен
Ограничено количество
Продукт по индивидуална поръчка
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: