UltraLux

UltraLux

Ако ви е грижа за пестенето на енергия и внимавате какви крушки завивате на осветителните тела вкъщи със сигурност сте чували за Ultralux. Марката е създадена от Боряна ЕООД, за да задоволи нарастващите нужди от енергоспестяване в световен мащаб.

Продуктовата им листа включва над 850 артикула предназначени както за дома, така и за офиси, търговски обекти, хотели, обществени и административни сгради, производствени предприятия, паркове и улично осветление.

Желанието да създават енергоспестяващи осветителни тела естествено ги води до LED технологиите и от 2010 година екипът им се фокусира върху производството на светодиодни продукти.

Признават си, че не гонят непременно най-ниската цена, защото това означава компромис с качеството, и вярват че разумните клиенти залагат на дълготрайната и безпроблемна ефективност, а не на ниската цена. За тези, които се доверяват на стандартите и цифрите, ще споменем, че фирмата работи съгласно БДС ISO 9001:2008.

Освен в България продуктите на Ultralux носят светлина в още 10 европейски държави, което допълнително ги стимулира да търсят иновативни светлинни решения.

Set Descending Direction
на страница
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: