Technogips Pro

Technogips Pro

Те са първата българска компания за производство на строителни продукти от 100% FGD (flue gas desulfurization) гипс. Избират този вид гипс, защото е 100% рециклируем и хомогенен, напълно безвреден и изключително здрав.

Техногипс Про е предприятие, основано и работещо на принципите на устойчивото развитие, за да удовлетвори нуждите на съвременното общество, без да отнема възможността на бъдещите поколения да направят същото. 

Заводът им се намира в непосредствена близост до източника на суровината в центъра на България, с удобни и бързи транспортни канали - както за вътрешна търговия, така и за износ. Компанията използва и речен и морски транспорт за износ, и така успешно съумява да намали до минимум въглеродния отпечатък от производството и разпространението на продуктите си.

Създават висококачествени материали, утвърдени както на българския пазар, така и в Гърция, Кипър, Сърбия, Македония, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора, Румъния, Молдова, Малта, Испания и др.

По-долу може да видите и поръчате продуктите на Техногипс Про – от гипсокартонените плоскости, през гипсовите смеси до крепежните елементи.

 

 

 

 

Set Descending Direction
на страница
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: