Ел. уреди резервни части

Помните ли как на времето, когато бяхме малки деца, все падахме. Дали при каране на колело, дали при игра с топка – вечно обелените колена и прашните длани.

Тази детска униформа винаги бе придружена със заканата на родителите ни, че няма да ни спасяват ако паднем. После стана модерно да ни се карат като акцентират, че няма резервни крака, резервна глава или някаква друга важна част от тялото.

Заради това, всички ние сме израснали с идеята, че няма кой да ни спаси или подмени, когато паднем от колелото. За съжаление сме били толкова тежко объркани още от малки, че днес трудно можем да бъдем превъзпитани.

Защо ние от Praktis.bg говорим толкова сериозно срещу начините на родителско възпитание? Защото вече имаме решение на липсата за резервни части за електроинструменти! Е, не човешки, разбира се.

Съживете своите ел. уреди с резервни части

Както добре знаете, всяко нещо, всеки уред, всеки материал има своя срок на годност. Няма значение колко се използва, какво се прави, как се извършва – дали малка техника или голяма техника, всяко нещо си има жизнен път.

За да го увеличим, обаче ние можем съвсем успешно да използваме резервни части, които да подменяме през някакъв период от време. Това е толкова успешна стратегия, че на практика прескачаме амортизацията, която е на практика неизбежна.

За да нямате излишни главоболия преди, по време и след подмяната на ел. резервни части на вашата предана машина, доверете се на нас – ние знаем какво правим!

Praktis.bg – да свалим маските

Никога не сме обичали онези производители и търговци, които се опитват единствено да подлудят клиентите си посредством апетитна реклама, а след това да им продадат некачествен продукт. Това не е нужно никому и най-малко клиентът го заслужава.

За да сте максимално доволни вие, а и ние да сме възможно най-спокойни, че до вас стигат само и единствено качествени продукти, ние приехме като наше задължение винаги да продаваме проверени стоки в нашите магазини.

По този начин независимо дали пазарувате от физически обект или онлайн магазин, вие получавате единствено проверени артикули с гаранция дълги години. Нека ви попитаме дали това не е едно от най-важните неща, които да му трябват на човек?

Клиентът в наши дни желае да изживее покупката си – нещо, към което не е зле да се адаптира всеки търговец. Да може да предложи някакво чувство около материалното, а не просто да подаде даден артикул и в замяна да вземе съответстващата му сума.

Това със сигурност не е от приятните неща – да виждаш как покупко-продажбите не са нищо повече от нещо първобитно и мисълта за тях да ни връща обратно в корените. Не се притеснявайте да бъдете питащи клиенти, защото това при нас се толерира на максимална степен.

Ние дори уважаваме много повече онези клиенти от вас, които искат да питат, да се интересуват, да знаят и да получат максимално много информация за онова, което желаят да закупят.

В това е основата на информирания избор – нещо, което в наши дни е придобило важност до степен, еднаква с тази на преживяването на потребителя. На база дългогодишен опит сме научили това, че трябва да се вслушваме в мнението на клиента.

Благодарим ви за това, че вече дълги години ни се доверявате! Без лъжи на дребно, а само и единствено прозрачно пазаруване.

Често задавани въпроси за ел. уреди резервни части 

Има ли смисъл от смяната на нагревателя на пералнята?
Как да запазя за по-дълго котлоните на готварската печка?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: