Дюбели и анкери

Да пробиеш нещо е лесно. Да разбиеш сърце на любим човек е лесно. Да си лош и да не признаваш подреденото докато в същото време подкрепяш ревностно хаоса – отново е доста, доста лесно.

Сложното е, обаче да запълниш раната, да напълниш разочарованието с щастие, да замениш сълзите с усмивка.

След това лирично начало на този иначе железен текст, ние ще ви съобщим, че днес ще си говорим за дюбели и анкери. Къде е връзката между разбитото сърце и дюбела ли?

Истината е, че именно дюбелът е онзи елемент в строителството, който просто бива поставен в дупка и в него се навива болтът. Това е изключително ценно, защото стената остава пълна и така няма трошене на вътрешните стенни пластове с годините.

С какви дюбели и анкери разполагаме

Дали дюбелът е дебел или тънък – няма особено значение, защото ние разполагаме с всеки един от двата вида. Естествено, разполагаме и с анкери, които пък са доста здрави.

Препоръката ни е да употребявате анкер само в случай, че наистина имате огромна нужда. Препоръчваме го толкова горещо, за да нямате излишни главоболия тогава, когато видите колко сериозна дупка трябва да пробиете, за да достигнете до момента, в който да влезе безпроблемно.

За останалите ситуации, които са доста по-обикновени и товарът върху болтчето няма да е голям – възползвайте се от услугите на пластмасовия дюбел. Не го подценявайте, защото той ще ви свърши страхотна работа.

Praktis.bg – нещата, които ви трябват

Знаете ли колко пъти в историята си, откакто сме стъпили на българския пазар за строителни материали и аксесоари за градината, дома и офиса, сме виждали хора, които не знаят какво искат.

Те се познават бързо и лесно. Влизат в магазина, започват да оглеждат рафтовете все едно могат да конкретизират, но всъщност това им убягва.

След това се появява някой от нашите служители и започва да им задава въпросите, чиито отговори могат да подскажат какво точно иска клиентът. Потребителят, обаче грам не може да отговори на нито един въпрос и изведнъж започва едно огромно гадаене.

Ама нека размерът да е такъв, да е определено в този цвят, искам и да е леко с дизайна ето така, но цената му да е между тази и тази сума, не съм сигурен дали формата му беше точно такава.

Както виждате от избраните гореизброени фрази, объркването е на максимум и от нас се иска пълна степен адаптация и да разберем възможно най-бързо какво точно трябва да направим за клиента ни.

Да намериш решение в подобна ситуация е сложна задача, но ние все пак се опитваме да правим нещата да изглеждат лесни, а колко всъщност са такива – не е много известно. Както и да е, това сме ние и винаги ще се опитваме да търсим отговорът на задачата, колкото и трудно да ни е.

Защо го правим ли? За да сме максимално полезни за клиента, защото той е онова нещо, което винаги ни е движило напред.

Успяваме всяка сутрин да станем рано и да се събудим с мисълта за това, че и днес ще успеем да направим нечий живот в пъти по-лесен. Заповядайте в нашето семейство, където качеството е на пиедестал!

Често задавани въпроси за дюбели и анкери

Как да избера правилните дюбели?
Какви видове дюбели има?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: