Сухи бетони

Добре дошли в категорията на нашия онлайн магазин, в която ви представяме сухи бетони. Това е смес, които има много широко приложение в строителството. Всеки, който е зает в тази сфера знае каква в ролята на сухия бетон на строителната площадка.

Строителството е многообхватна сфера, която включва използването на много материали и пособия. В нашия онлайн магазин ще намерите богато разнообразие от строителни материали, смеси и инструменти, които да влязат в употреба за осъществяването на вашите строителни и ремонтни проекти.

В този текст ще ви разкажем малко повече за видовете сухи бетони и това кога е подходящо да използвате всеки един от тях.

Какви видове сухи бетони има

Нека първо дадем определени за сухите бетони. Това са предварително смесени бетонни материали, в които се добавя вода в момента на производството и пакетирането. Към тях се добавя още вода преди да бъдат използвани, за да се получи смес с желаната консистенция.

На пазара има различни видове сухи бетони, които се използват в определени случаи и имат предназначения в строителната сфера. Нека разгледаме няколко от тях:

  • Сух бетон за фундаменти

Тази смес е комбинация между фин пясък и бетон. Намира своето приложение в изливането на фундаменти, стълби и други подобни конструкции, които изискват здравина и добра носимост.

  • Сух бетон за плочи

В този вид бетон се съдържат специални добавки, които определят използването му в изграждането на тънки плочи. Той е много по-лек от стандартния бетон, което улеснява монтажа и намалява тегловното натоварване на структурата.

  • Сух бетон за зидария

В този вид бетон също се съдържа висок процент на фин пясък и добавки, които помагат за по-лесния процес по зидария. Този бетон най-често намира приложение в създаването на стени и стенни камъни.

  • Сух бетон за подове

Сухият бетон за подове съдържа голямо съдържание на агрегати, което го прави устойчив на износване. Намира приложение в полагането на подове в търговски и промишлени сгради.

Доверете се на Praktis.bg в избора на сух бетон

В нашият онлайн магазин ще намерите богато портфолио от строителни материали с логото на световно известни производители. Ние винаги залагаме на качеството и внимателно подбираме продуктите, които представяме пред нашите клиенти.

В категорията сух бетон сме събрали артикули с логото на най-добрите марки в бранша:

  • SIKA;
  • TERAZID;

Доверете се на нашият избор и може да бъдете сигурни, че ще получите най-добрият сух бетон, който да използвате в осъществяването на вашите проекти. Направете поръчка от нашия онлайн магазин. Ние доставяме на територията на цялата страна. Оставаме на разположение при възникнали въпроси.

Често задавани въпроси за сухи бетони

Какви са предимствата на сухите бетони?
В какви условия се използват сухите бетони?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: