Лепила и шпакловки

В този текст ще обсъдим каква е ролята и разновидността на лепилата и шпакловките, които се използват в строителството и битовите ремонтни дейности. Лепилата и шпакловките намират приложение в залепването, монтажа и обработката на различни повърхности в строителството.

Тези пособия са изключително важни в ремонтната дейност и са много търсени. Това ни показва, че за хората заети в строителството или се занимават с битови ремонти е от значение да използват качествени лепила и шпакловки.

Следва да разгледаме какви видове лепила и шпакловки ще намерите при нас.

Какво включихме в категорията лепила и шпакловки

Ако сте наши дългосрочни клиенти, то добре знаете, че ние винаги внимателно подбираме асортимента в портфолиото си. Това важи и за продуктите, които намират приложение в строителството. В тази сфера качеството на материалите е изключително важно, защото по този начин се гарантира отличното изпълнение на проекта и неговата сигурност.

Ще разделим категорията на две части, за да успеем най-точно да ви запознаем с продуктите, които предлагаме. Първо ще разгледаме видовете шпакловки. От нашия онлайн магазин може да направите поръчка на следните шпакловки:

  • Пастообразна шпакловка Баумит Финиш Експерт;
  • Реновираща шпакловка Баумит ВиваРенова;
  • Прахообразна варова шпакловка Баумит КлимаФино;
  • Универсален готов фугопълнител и шпакловка Knauf Super Finish;
  • Минерална шпакловка Ceresit СТ 127.

Шпакловките се използват за запълване и изглаждане на пукнатини и дефекти по тавани, стени и фасади на сгради. Те се поставят преди боядисване с цел изравняване на повърхността.

Време е да обърнем заслужено внимание и на лепилата. Ние се доверихме на световно известни марки, които са лидери в този бранш, за да попълним портфолиото си от лепила, които се използват в строителството. Представяме ви някои от тях:

  • Лепило за топлоизолационни плоскости Топ Микс 25кг;
  • Гипсово лепило Perlfix Knauf 25кг;
  • Лепило за EPS Caparol Kleber 90R 25кг;
  • Лепило шпакловъчна смес Top Mix Thermo 25кг.

Направете поръчка на лепила и мазилки от Praktis.bg

Ние сме надежден помощник, който ще подкрепи всяка ваша идея за ремонт в дома или строителен проект. При нас ще намерите богато портфолио от строителни материали и пособия, които да ви помогнат в реализирането на вашите идеи.

Лепилата и мазилките са задължителни за набавяне преди започването на работа по строителен план. Не пропускайте да изберете най-качествените от тях, за да гарантирате качеството и сигурността на вашите проекти.

Ние предлагаме бърза и коректна доставка на територията на цялата страна. Доверете се на избора на нашите експерти и поръчайте лепила и мазилки от нашето портфолио. Гарантираме ви, че няма да останете разочаровани от избора си.

Често задавани въпроси за лепила и шпакловки

Кое е най-доброто лепило за топлоизолация?
Как да избера бяла гипсова шпакловка?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: