Шпакли, мистрии и маламашки

Шпакли, мистрии и маламашки – без тях нямаше да бъдат възможни или щяха да се затруднят много базови строителни процеси и ремонтни дейности. Те са и поредното доказателство за това, че майсторлъкът е важен компонент, но е нищо без необходимите помощници и принадлежности.

Искате да обновите основните инструменти за зидария, шпакловане и замазка в своя арсенал? Или ви се налага за пръв път да изпълнявате сами съответни строително-монтажни дейности? Разполагаме с богата гама от строителни ръчни инструменти, в която може да откриете всичко необходимо за перфектното завършване на ремонта.

Какви шпакли, мистрии и маламашки предлагаме

Praktis.bg е място на разнообразие, практичност и подходящи решения за всеки бюджет. Подбрали сме ви страхотни предложения в сферата на зидарията, шпакловането, бояджийството и монтажните работи, които предоставят необходимите качества на достъпна цена.

В зависимост от това какво точно търсите, тук може да бъдат закупени както по-бюджетни инструменти, така и професионални решения, които са създадени да устоят на години тежка строителна експлоатация. Съответно имаме предложения за любители, и предложения за професионалисти.

Каталогът ни изобилства с различни видове шпакли и шпатули: фасадни, за фугиране, гъвкави шпакли, мултифункционални, бояджийски, за силикон, японски, гипсшпатула, шпатула за лепило, за стъкло и пр.

Разполага с отлично качество мистрии: зидарска заоблена, класическа заострена, четириъгълна, шпакловъчна, за мазилки, за ъгли (вътрешни или външни) и др. Предлага и добър избор от различни видове маламашки – трева, за стуко, за почистване на епоксидна фуга, швейцарска, с гребен.

Асортимента в категорията шпакли, мистрии и маламашки попълваме и с държачи и дръжки за ножове за шпакловане, резервни остриета, фиксатори, ръчни шлайфове, шаблони за заглаждане на фуги, гъби за плочки, цикла за стари фуги, пердашки, инструменти за тапети, стоманени телени четки и баданарки.

Какво отличава инструментите на Praktis

ПРАКТИС разполага с богат асортимент от всички необходими инструменти за зидария, шпакловка и замазка, специално подбран да отговори на изискванията на широкия потребител. Независимо дали искате да спестите пари или да вложите повече средства, за да си осигурите качествен помощник с дълъг живот – ние имаме подходящо предложение за вас.

Имаме достатъчно разнообразие от размери и можем да отговорим на различни предпочитания за материали на изработка. Предлагаме както класически инструменти от неръждаема стомана с дървена дръжка, така и модернизирани пособия с омекотени дръжки и подобрено сцепление на захвата.

Разчитаме и на любимите марки на професионалистите, но и осигуряваме достъп до бюджетни модели, които не отстъпват по практичност и функционалност на скъпите инструменти. Разгледайте сами предложенията ни и направете поръчката си още днес, възползвайки се от възможността за бързо и безпроблемно онлайн пазаруване при добри условия.

Често задавани въпроси за шпакли, мистрии и маламашки

Какво е маламашка и кога се използва?
Какво е приложението на мистрията?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: