Roca

Roca

Компанията стартира дейност преди повече от 100 години, като първоначално се занимава с производството на радиатори, в своята фабрика близо до Барселона. По-късно разширява портфолиото си, като започва да произвежда бойлeри, а през 1929 година стартира производство на обзавеждане за баня.

През 90-те години на миналия век Roca разширява значително пазарите си, като освен в Португалия и Франция, стъпва и във Великобритания, Германия, Италия, Русия, Мароко, Аржентина, Бразилия и Китай.

Днес Roca е световен лидер в обзавеждането за баня, добре познат в повече от 170 държави, със 78 производствени предприятия и над 22 000 служители. Компанията залага на иновациите през целия процес – от концепцията и дизайна до производството, логистиката и дистрибуцията.

Зад техните продукти стои екип от концептуални дизайнери с мултидисциплинарен и международен опит, както и отдели по развойна дейност, които анализират вкусовете и нуждите на обществото, за да осигурят на клиентите си най-доброто.

С логото Roca ще намерите смесители за баня и кухня, тоалетни чинии и моноблокове, умивалници, бидета и писоари, душове, структури за вграждане, мебели за баня, седалки за тоалетна чиния, конзоли и други аксесоари за баня.

Set Descending Direction
на страница
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: