Специални настилки

Безспорно подовите специални настилки са част от интериора на всяко помещение. Те са онзи завършващ щрих, без който помещението няма как да изглежда така, както сте си го представяли.

Ние от Praktis.bg ви предлагаме изключително богато разнообразие, включващо множество подови настилки, изработени от най-различни материали.

Сигурни сме, че ще останете безкрайно очаровани от избора, разкриващ се пред вас. Помнете, че винаги можете да се обърнете за съдействие към нашите продавач-консултанти, ако имате нужда от съвет или консултация.

Специални настилки – какви модели ще откриете при нас

Настилките, както и сами знаете, се отличават като материал, характеристики, предназначение. Някои от тях са предназначени за гаражни помещения, докато други са създадени, за да завършат визията на спортната зала. При трети основната функция е да неутрализират шума.

Знаем, че този клас специални настилки изискват от потребителите да имат не малко познания, ако искат да инвестират в наистина устойчиви и качествени модели.

Предлагаме да разгледаме някои от най-съществените характеристики, на които е препоръчително да обръщаме внимание, преди самата инвестиция. Ето какви са те:

  • Размери;

Това е особеност, с която задължително трябва да се съобразите. Нужно е предварително да премерите помещението и едва след това да се насочите към обекта, на който сте решили да гласувате доверие.

Ако имате каквито й да е колебания, свързани с площта на помещението, не бързайте да инвестирате. Имайте предвид, че настилката е нещо, което не се подменя всеки месец и затова трябва да действаме акуратно.

  • Клас на износоустойчивост;

Някои от моделите се характеризират с тази специфика. Накратко, това значи че трябва да се съобразите с основното предназначение на самото помещение.

Ако ви предстои да избирате мека настилка за фитнес залата, например, е важно да бъде от максимално висок клас на водоустойчивост.

Друг е въпросът, когато избирате подово покритие за килера или мазето. Това са места в дома ни, които не посещаваме кой знае колко често, затова не ще бъде сериозен пропуск, ако сме забравили да се съобразим с класа.

  • За какъв вид отопление е подходяща;

За някои това може да не е от значение, но за други да не е така. Необходимо е да се консултирате с продавач-консултантите, ако крайната ви цел е всеки един лев да бъде напълно оправдан.

Имайте предвид, че някои от специалните настилки са подходящи за подово отопление, докато други не са съвместими.

Praktis.bg – с какво сме повече от останалите

Ние сме едни от доказаните лидери на пазара, когато става въпрос за обзавеждане на вашия дом. Предлагаме наистина качествени продукти, които нямат аналог.

Щастливи сме, че имаме възможност да работим в пряко сътрудничество с утвърдени производители, които да гарантират за устойчивостта на своите творения.

Ако решите да избирате специални настилки от каталога ни, то със сигурност сте на път да вземете правилно решение.

Не правете избор, за който не сте се информирали преди това. Важно е да сте премерили внимателно помещението, да предвидите мебелировката и дали избраната настилка е подходяща за самото обзавеждане.

Избирайки да се доверите на разнообразните модели подови настилки в каталога ни, вие автоматично правите инвестиция, за която да не съжалявате след време!

Често задавани въпроси за специални настилки

Как да почистваме PVC настилката за гаражи?
Кой е най-добрият тип настилка за зала за тренировки?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: