Килими

От древността насам хората не престават да ценят качествата на познатите на всички килими. Тази подова настилка успява да си намери място в почти всеки дом и да радва неговите собственици с присъствието си.

Днес подовата настилка не се приема като красив аксесоар, който да поставим в дадено помещение, а необходимост, от която не бива да се лишаваме.

Подовата настилка е подходяща за домове, хотели, офиси и всякакви други помещения, независимо от техния характер.

Днес не малко модерни технологии участват при изработването на подовите настилки. На пазара се предлагат не малко модели, които са антиалергични и се грижат за една далеч по-здравословна и приятна среда за живот.

Освен всичко останало, тези цветни и приковаващи погледите текстилни творения имат своите звукоизолационни и топлоизолационни качества, грижейки се за съхранението на уюта в него.

Ако действате акуратни, то гарантирано ще успеете да поставите в дома си бижу, допринасящо за приятната семейна атмосфера.

Сами избирате на какъв стил да заложите – нестандартен авангард или класически шарки? Актуален модел или бизнес решение? Помнете, че всичко е изцяло във вашите ръце.

Какви килими ще откриете при нас

В онлайн магазина ни ще попаднете на стотици предложения, които имате възможност да филтрите, съобразно стил, материал, размер, цена. В готовност сме да отговорим на предпочитанията на потребителите, както и на техните бюджетни решения.

Ще попаднете както на семпли модели, подходящи за поставяне под кухненската маса, така и на такива, които са чудесно допълнение към спалнята. Става въпрос за онези рошави килими, които са с плътни влакна и създават чувство на уют и топлина.

В готовност сме да ви предложим най-достъпните цени на пазара, от които да се възползвате. Превърнете мечтания дом в реалност, без да губите излишно време.

Можете да грабнете точно онази настилка, която пасва както на вкуса ви, така и на размерите на самото помещение.

Какви са спецификите при избора на подова настилка

Подовата декорация не е нещо толкова лесно. Важно е все пак да имате някаква готова идея в главата си, план, който да следвате. В противен случай е твърде вероятно да се натъкнете на модел, който въобще да не хармонира с останалата част от обзавеждането.

При избора, едно от основните неща е да помислите в кое точно помещение ще го поставите. Ако планувате да променяте интериора в спалнята, е добре да знаете, че пухкавите килими са чудесна алтернатива за това място.

Те са предпочитани още, заради шумоизолацията, посредством която семейството си осигурява пълноценен и здрав сън.

За детската стая най-добре да се насочите към по-светлите тонове. Имайте предвид, че обзавеждането в едно такова помещение обикновено е или розово или синьо.

Не е нужно обаче и подовата настилка да бъде в същата цветова гама, но е задължително да си хармонира перфектно с останалата част от интериора.

За дневната специалистите съветват да заложите на късовлакнеста настилка, по която има различни фигури и орнаменти.

Ако сте се спрели на шарки и орнаменти трябва да знаете, че те се открояват най-много, когато са поставени в по-просторни помещения и самият размер на килима не е никак малък.

Защо да изберете Praktis.bg

Избирайки да пазарувате от онлайн магазина ни, вие автоматично залагате на качеството и разумната инвестиция.

Предлагаме на своите клиенти възможно най-модерните подови настилки, които са в готовност да допринесат за завършената визия на всеки интериор.

Не забравяйте, че покупката на килими не е просто едно задължение, а момент, в който да решите какво количество уют, хармония и топлина да присъстват в дома ви!

Не правете избор, за който не сте се информирали преди това. Важно е да сте премерили внимателно помещението, да предвидите мебелировката и дали избраната настилка е подходяща за самото обзавеждане.

Избирайки да се доверите на разнообразните модели подови настилки в каталога ни, вие автоматично правите инвестиция, за която да не съжалявате след време!

Често задавани въпроси за килими

Предлагате ли килими за детски стаи?
Колко често е добре да се перат килими от синтетика?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: