Гофрирани и канални тръби

Сградата не е само това, което виждаме отвън. Екстериорът е един нищожен процент от цялото здание.

Всъщност, доста по-голяма част от една къща, постройка, дом, жилищен блок е зад/между стените, под земята, около постройката. За да изградиш една къща от нулата си трябват доста усилия, но за да я пригодиш за живот вече си е необходима цяла бригада от опитни професионалисти.

Сферите са различни – технически специалисти, архитекти, ВиК-експерти. Това са все хора с образование, опит, положили тежък труд, изминали дълъг път, за да може сега да застанат пред вас с името си и да можете да им се доверите с лекота.

Днес ще се позанимаваме главно с ВиК-организацията на една сграда, а именно изграждането на пътищата, по които след един определен момент ще пътува най-големият източник на живот – водата.

Нейно величество водната стихия е доста силна, когато има определено налягане. Заради това ви е необходима както здрава водна инсталация, така и стабилна и навременна поддръжка след това.

Доверете се на компетентните служители на Praktis.bg, които много добре знаят от какво се нуждаете в различните аспекти и моменти от строителството на бъдещия ви дом.

Какви са плюсовете на гофрираната тръба

Една тръба е гофрирана тогава, когато е покрита със специален слой, който за разлика от обичайния, не поддържа горенето. Т.е., ако водните пътища, за които говорихме и по-рано в четивото, са изградени от гофрирани тръби, тогава сигурността е издигната на едно друго ниво.

Няма да слъжем ако кажем, че все повече ВиК-експерти предпочитат да изградят такива водни пътища, за да подсигурят живущите, които предстои да се нанесат след един определен момент в зданието.

Все повече и повече експерти казват, че дори са готови да гласуват и да се борят за това, гофрираните тръби да станат задължителни в някои определени участъци на водния път. Новите сгради са пълни с такива тръби, но това все още не е закон, който да не подлежи на заобикаляне.

Praktis.bg – знаем какво ви трябва

Както казахме и по-рано, в началото на настоящото четиво, сградата не е само видимата ѝ част. Една от основните грешки, които прави съвременният човек, е да съди по външния вид.

Търговците съдят за възможностите на клиентите си по външния им вид при влизане в магазините, жените съдят мъжете по същото, както и мъжете – жените.

Няма значение как изглежда една сграда, важното е под повърхността тя да е безопасна, изградена така, както трябва – по действащите в момента стандарти. Именно заради това не можем да си позволим да продаваме материали, инструменти и продукти, които не отговарят на същите тези изисквания.

Да си го кажем прямо – кой би купувал каквото и да е от нас, ако ще му забранят да го използва в последствие. Тук кой изобщо трябва да засяга темата за власти и институции – става въпрос за безопасност на живота и съществуването.

Обичаме да заспиваме с мисълта за това, че днес отново сме поставили някой от нашите клиенти в сигурна зона, където да се чувства добре и да е спокоен за бъдещето си. Доверете ни се и станете част от нашето огромно семейство.

Очакваме ви в някой от нашите физически обекти или в онлайн магазина ни, където ще намерите и куп апетитни промоции на онези все така любими продукти.

Често задавани въпроси за гофрирани тръби и канални тръби

От какви материали се изработват гофрираните тръби?
Какви са предимствата на гофрираните тръби?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: