Спотове

Спотовете представляват насочващи се лампи с една или повече крушки, които ви позволяват умен контрол върху осветлението на дома ви. С тях можете да акцентирате върху определена част от вашия интериор, или да насочите светлината там, където ви е най-необходима.

Самото име на тези осветителни тела идва от английската дума за точка, петно или „набелязване“. Те наподобяват прожекторите, особено онези модели, предназначени за монтиране върху релси, които имат възможността да се придвижват.

Светлината, която излъчват спотовете е силно концентрирана и насочена. Те имат най-различни настройки и ви позволяват да създавате различни светлинни атмосфери и настроения в различни ситуации.

Ако празнувате и сте поканили гости на вечеря, със спотовете можете да създадете идеалното приглушено, но и празнично осветление. Можете да редувате уютна и интимна атмосфера с жизнерадостна такава – спотовете ви позволяват пълен контрол над светлината.

От Praktis.bg ви представяме богата колекция от спотове, които да бъдат красив и функционален акцент във вашия интериор.

Какви спотове можете да намерите при нас

Освен, че дават възможност за различни светлинни атмосфери, спотовете се разделят на много различни видове за още по-голямо разнообразие.

Спотовете с една крушка обикновено са подходящи за нощно осветление до леглото. Можете да насочвате светлината спрямо най-удобната ви позиция при четене например.

Тези спотове са за стенен монтаж, но има и много варианти на спотове за таван.

При някои спотове крушките са разположени по дължина хоризонтално върху обединяващ метален прът. Други видове имат плоска основа, на която крушките са разположени плътно една до друга и сочат в противоположни посоки.  

Спотовете за релсов монтаж дават най-добри възможности за промяна в осветлението. За целта първо се монтира една релса, на която в последствие могат да се монтират различен брой спотове на различни разстояния.

За да бъде вашия интериор изпипан до съвършенство, от Praktis.bg предлагаме спотове с различна визия и стил, за да изберете идеалния спот за вашия дом.

Осветлението в дома ви може да има и естетическа стойност, освен чисто функционална. Това важи и за самите осветителни тела – те могат да украсяват дома ви, освен просто да го осветяват.

При нас можете да намерите изчистени модели спотове, спотове с ретро визия, модерни спотове и изящни луксозни спотове с кристални елементи.

Озарете дома си с Praktis.bg

Защо да изберете осветителните тела за дома си от Praktis.bg? Ние държим на функционалността на продуктите, които предлагаме, но поставяме и стила на същото равнище.

Вашият дом трябва да е оборудван с всичко необходимо, за да функционира добре, но и нещо повече от това. Изграждането на интериора трябва да създава усещане за стил, лукс и същевременно уют.

В Praktis.bg всеки продукт е подбран с внимание към стила и качеството. С отношението си ние се стремим клиентът да изпита удовлетворение от резултатите. Доверете ни се за създаването на съвършен интериор!

Често задавани въпроси за спотове (spotlight)

За какво може да се използват спотовете?
Какви спотове се предлагат в Praktis.bg?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: