Плафони

Когато избирате осветителните тела за вашия дом, вие избирате каква атмосфера ще създадете. Осветителните тела са нещо с малки размери, но голямо значение.

Те могат да създадат изключително усещане за лукс и стил и да бъдат акцент във вашия интериор.

Плафоните са осветителни тела за стенен или таванен монтаж. Най-често те са от матово стъкло и създават филтър за светлината, който я разсейва и омекотява.

Могат да служат за акцент и допълнително осветление и са подходящи за малките помещения, тъй като заемат по-малък обем.

Ние от Praktis.bg се отнасяме към плафоните като към произведение на изкуството, с което ще украсите вашия дом. Представяме ви голямо разнообразие от луксозни плафони, за да направите най-добрия избор за своя интериор.

Изборът на плафон – гаранция за стил

Най-определящото при избора на плафон е стилът на неговата визия. Вероятно когато избирате елементите за интериора си, вие бихте искали да има един обединяващ стил между тях, който да създаде усещане за единност и хармония.

Затова ние наблягаме върху разнообразието от стилове във външния вид на плафоните. За любителите на минимализма предлагаме напълно изчистени модели, но за останалите имаме богатство от десени и украшения.

Можете да намерите плафони с метален обков с орнаменти за по-аристократична визия, или съвременно изглеждащи плафони с модернистични украшения.

Най-често основният материал е матово стъкло, но има и кристални плафониери или плафони, наподобяващи мрамор. Кристалните плафониери включват и елементи от бяло злато или сребро и създават усещането за истински лукс.

Кристалът отразява светлината по особен начин и създава допълнителен блясък в дома ви.

Формата най-често е кръгла или квадратна – кръгът създава усещане за баланс и спокойствие, докато квадратът разчупва обстановката и създава динамика.

Има и плафони с по-сложни форми, които наподобяват полилеи и включват повече елементи в дизайна си. Някои от тях имитират растителни елементи и цветя, други имат абстрактна форма.

Изберете професионалното отношение в Praktis.bg

Нашият най-голям мотиватор е удовлетворението на клиента. При нас ще бъдете обслужени с внимание и професионализъм и ще получите изчерпателна информация по всеки ваш въпрос.

С нас можете да се почувствате сигурни, че обзавеждането на дома ви ще бъде от най-високо качество. Даваме подробна информация за всеки наш продукт, защото сме сигурни в качеството на това, което предлагаме, и искаме и вие да се убедите сами.

Ние знаем какво да ви предложим за вашите нужди и как да ви насочим най-правилно към подходящото решение на някой ваш проблем. Наша е задачата да ви предоставим най-качественото – изборът е ваш!

Често задавани въпроси за плафони за интериорни осветление

Какви видове плафони има?
Къде е най-добре да се постави плафон?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: