Настолни лампи и лампиони

Общото осветление на дома ви не изчерпва цялото осветление, от което бихте се нуждали за пълноценен начин на живот. Вероятно в някакъв момент ще ви е необходимо по-насочено осветление, чийто източник можете да придвижвате, когато това е нужно.

Настолните лампи са нещо необходимо за всеки дом. Дали за нощно осветление, или за да увеличите светлинния поток докато работите на бюрото си, те със сигурност изпълняват ценни приложения.

В Praktis.bg ви предлагаме изчерпателна колекция от настолни и нощни лампи, както и лампиони, с които ще завършите осветлението на дома си. 

Какви видове настолни лампи, нощни лампи и лампиони предлагаме

Нощни лампи

Нощната лампа е полезна не само при четене, но всеки път когато се нуждаете от приглушено осветление вечер. Освен това няма нужда да се придвижвате до леглото си в тъмното, след като сте изгасили общото осветление.

При нас можете да намерите различни модели нощни лампи за вашето максимално удобство.

Предлагаме нощни лампи с щипка, които можете да закачите там, където ви е най-удобно над леглото, стига само да можете да свържете щепсела с контакта.

Има и вариант на нощни лампи без кабел, при които щепселът е монтиран на самата лампа. По този начин тя стои самостоятелно в контакта и е изключително удобна в случай, че имате контакт, монтиран на подходящото място.

Настолни лампи

В Praktis.bg можете да намерите настолни лампи с различен стил и дизайн, от най-обикновените и минималистични такива, до луксозни и изискани варианти.

При някои модели крушката може да се насочва в различни посоки, докато други са с неподвижна крушка и абажур.

Предлагаме настолни лампи от метал и дърво, керамика, с текстилен абажур – разнообразието от материали и стилове е голямо.

Лампиони

Лампионите са най-мобилния вариант на подвижна лампа и са изключително удобни за всякакви ситуации. Те имат дълга и висока стойка и стоят изправени, което позволява да бъдат поставени във всяка една част от стаята или дома.

Всеки лампион може да изпълнява функцията на нощна лампа или на настолна лампа, когато е до бюрото ви, както и да послужи във всяка ситуация, в която е необходима допълнителна светлина.

Предлагаме различни модели и стилове, като някои от тях са с подвижно рамо за още по голям контрол при насочването на осветлението.

Защо да изберете Praktis.bg

Нашите колекции от продукти са изключително изчерпателни, за да намерите най-удобният и най-стилният вариант за вашите предпочитания.

Ние държим на високия професионализъм при обслужването на клиента, защото нашата работа е да ви помогнем да постигнете съвършенство при вашия ремонт. За гарантирано добро обслужване и качествени резултати изберете Praktis.bg!

Често задавани въпроси за настолни лампи, нощни лампи и лампиони

Как да преценим коя настолна лампа е най-подходяща?
Какви настолни лампи и лампиони има в Практис?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: