Компоненти

Както всеки уред, осветителните тела са съставени от елементи, които понякога имат нужда от замяна. В повечето случаи е възможно да смените само конкретния елемент, вместо целия уред.

В Praktis.bg предлагаме голямо разнообразие от компоненти за осветителни тела, за да покрием всички нужди за осветлението на дома ви.

По този начин ви предоставяме удобство и функционалност, но и ви даваме възможност за по-голямо разнообразие в интериора. Някои от компонентите могат да бъдат използвани за да сглобите най-доброто осветително тяло според вашия вкус, или да внесете бърза и лесна промяна в дома си.

Какви компоненти за осветителни тела се предлагат в Praktis.bg

За разнообразие във вашето осветление предлагаме рамки за монтиране на LED панели в различни форми – кръгли или правоъгълни.

Можете да намерите всички необходими елементи за замяна във вашето осветително тяло, в случай че някоя част от него се повреди. Можете да избирате между различни стъклени абажури за полилея си или стъкла за плафони в различни стилове.

При нас може да намерите и различни стойки за лампиони, с които можете да сглобите осветителния уред по ваш вкус. За монтаж на релсово осветление предлагаме различни свързващи елементи, както и релсовите шини.

За допълнително богатство в разнообразието предлагаме компоненти за пенделно осветление. Пенделът представлява кабел, който се закача към тавана и към който се завинтва крушката.

Предимствата на този тип осветление са във възможността сами да изберете елементите, от които ще е съставено осветителното ви тяло. Можете да избирате и сменяте абажура около крушката когато се нуждаете от промяна – много по-лесно и евтино е, отколкото да сменяте целия полилей.

Самите пендели, които предлагаме, са с различна визия и цвят – с усукан или прав кабел, с метален блясък или матови. Отделно можете да избирате между голям асортимент от абажури в различен стил – класически, изискани, ретро или минималистични.

Какъвто и да бъде вашият избор, със сигурност ще внесе стил в интериора ви.

Praktis.bg – всичко за вашия дом

Ако вие сте човек с отношение към стила и прилагате това във всяка сфера от живота си, Praktis.bg е правилното място за вас. Ако извършвате ремонт, създавате или просто освежавате интериора на дома си, при нас ще намерите продуктите, които да внесат лукс, изисканост и функционалност.

Обликът на вашият дом изразява вашите вкусове и виждания и трябва да подходите към него с внимание и старание. Ние ще ви предоставим необходимите продукти и информация и ще ви помогнем да направите най-правилния избор за интериора или екстериора на дома ви.

Изберете Praktis.bg, защото заслужавате стил и качество!

Често задавани въпроси за компоненти за осветителни тела

Какво представлява пенделното осветление?
Какви типове осветителни компоненти се предлагат в Практис?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: