Аплици

Когато създавате вашия интериор, вие създавате атмосфера. Избора на обзавеждане е факторът, който ще определи каква именно атмосфера ще създадете в различните части от вашия дом.

Аплиците са стенни лампи, подходящи за акцент в осветлението, който привлича вниманието и създава различни настроения. Те притежават баланса между функционалност и визия и имат силна роля в създаването на атмосфера в един интериор.

Те придават мекота на светлината като я разсейват. Различните цветни абажури могат да „оцветят“ светлината и да създадат интересни ефекти. Ние предлагаме голямо разнообразие от аплици в различен стил за хората, които имат отношение към своя интериор.

Видовете аплици

Разнообразието в стиловете на аплиците, които предлагаме, е огромно. Можете да избирате между ретро и винтидж визия, класически и луксозни, както и модерни и минималистични. Материалите включват стъкло и различни метали, лъскави и матови, както и дървени елементи.

Аплиците със стъклени разсейватели добавят филтър към светлината, който я омекотява и разсейва. Това създава допълнителен уют в атмосферата.

Разнообразието от десени и форми е изключително богато. Някои аплици са с орнаменти, с античен вид или с десени на цветя, докато други са геометрични и съвременни. Аплиците, имитиращи цветя, създават изключително настроение и красота. Те са комбинация от стъклен абажур и добавени метални орнаменти, които имитират листенца.

За почитателите на изчистения дизайн предлагаме изключително стилни аплици с ретро, модерен или индустриален стил. Някои от предлаганите аплици са изключително подходящи за нощно осветление над леглото ви.

Специалните аплици за баня защитават осветлението от водата и водните пари. Освен това те разсейват и омекотяват светлината и създават приглушена и уютна атмосфера във вашата баня. Предлагаме и аплици, подходящи за външен монтаж, защото екстериорът е онова, с което се представяте пред света.

Предлагаме и LED аплици с вградено LED осветление и различни степени на светене, които не изискват крушка. Те са изключително удобни, защото могат да бъдат премествани значително по-лесно от обикновените аплици.

Някои от предлаганите аплици са съвместими както с обикновени лампи, така и с енергоспестяващи или LED лампи. Ценовото разнообразие също е голямо, защото всеки дом заслужава да бъде стилен.

Praktis.bg – стил в обзавеждането

При нас няма нужда да избирате между функционалност и визия – нашите продукти съчетават и двете. Ние се грижим да ви предложим най-качествените продукти, които работят, но обръщаме специално внимание на стила.

Разнообразието, което предлагаме, ще ви смае, но със сигурност ще намерите онова, което е най-подходящо за вашите вкусове и нужди. Изберете Praktis.bg за вашето обзавеждане, защото заслужавате стилен дом!

Често задавани въпроси за аплици

Как се монтира аплик?
Какви са разликите между видовете аплици?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: