Клещи

Всеки строител, независимо дали е любител или професионален майстор, има нужда от сет с ръчни инструменти, с които да успява да превръща всяка задача буквално от нищо в нещо. Естествено, тези инструменти трябва освен много, да са и достатъчно качествени.

Това наглед изглежда изключително лесна задача, но когато започнете да ходите по стъпките на изпълнението ѝ, нещата загрубяват и рязко разбирате, че лекотата със сигурност не е най-характерната ѝ черта. Важно е в точно този момент да намерите вашия магазин.

Това ще е онзи търговски обект, който ще може да ви предложи всичко необходимо на ниски, достъпни цени, които да ви удовлетворяват напълно. Насреща на цените трябва със сигурност да стои качеството.

Стремейки се да говорим без клишета за нас и нашите продукти и предложения, можем да ви кажем, че строителството вече никога няма да е също толкова трудно, колкото беше досега. Целта ни е да улесним ежедневието на съвременния майстор, който има все повече задачи.

Според някои отделни хора строителството е изключително лесна задача, в която единствената трудност си остава да измислиш какво точно трябва да направиш. Е, ние от ПРАКТИС веднага можем да опровергаем всеки, мислещ по този начин, но не в това е целта.

На думи нищо и никога не искаме да твърдим – делата ни (разбирайте достъпните цени на качествените продукти) говорят достатъчно за нашите цели и готовността да ги постигнем. Разбира се, винаги се намира някой, на когото нещата не са му напълно ясни.

Тогава можете да ни попитате за конкретно нещо като ни изпратите запитване или се отбиете в наш физически магазин.

Какви видове клещи предлагаме

Всеки път, в който се изправяте срещу стихията, наречена строителство и нямате достатъчно сила, за да я победите, на вас ви е необходимо средство, с което да балансирате силите. Тук идва моментът, в който се намесва продуктът, с който ще ви запознаем днес.

Клещите са може би един от най-използваните, търсените, познатите и респективно купуваните инструменти. След отвертката, това е артикулът, който може да се похвали и с най-различни видове.

Като размери, клещите са изключително разнообразни. Като вид – имаме остри, които са направени за рязане на кабели, например. Предназначението на стандартните смесени клещи е да затискат, стискат или подрязват.

В нашите магазини спокойно можете да добавите към колекцията си още куп видове от този инструмент, за да сте още по-сигурни следващия път, когато нещо у дома се нуждае от ремонт. Не забравяйте, че човешките пръсти са универсален инструмент, но не ги надценявайте прекалено много.

Praktis.bg – с нас строителството е песен

Много отдавна, когато тепърва стъпвахме на българската търговска сцена, си нямахме и на идея какво ни очаква. Всекидневни различни предизвикателства и индивидуални подходи към клиенти кой от кой по-взискателен и по-претенциозен.

Истината е, обаче, че и ден днешен успяваме да направим нещата така, както трябва да бъдат по стандарт. Установихме си наши изисквания, които да можем спокойно да покрием, но нека това не ви лъже.

По никакъв начин тези стандарти не са занижени, малки или нещо подобно. Ако целите, които гоним, са големи, то нямаме и най-малкото право да се отпускаме в преследването им.

Често задавани въпроси за клещи

Какви клещи да изберете според предназначението им?
Каква повърхност и изолация имат клещите?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: