Работни ръкавици

Защо строителството е толкова желана професия? Защо въпреки множеството опасности, хората продължават да искат да работят тежкия физически труд, който стои зад думите „работя в строителството“?

Истината може би се крие в това, че хората искат да не спират да се движат, искат да създават, искат да влагат себе си в нещо и да се чувстват изключително полезни на строителната площадка.

За целта, обаче се минава един много дълъг път, през който обикновен човек се превръща в майстор, специалист, истински строител, готов да създава шедьоври.

Кое, обаче е най-важното нещо, за което предупреждават всички опитни строители, врели и кипели по строителните площадки? Те призовават всички, изкарващи си хляба по този начин, да инвестират постоянно в собствената си безопасност, както и тази на околните.

Безопасността идва с работни ръкавици

И ето тук влизаме ние от Praktis.bg, за да ви покажем, че е възможно безопасността да остане също толкова важна, но и да е достъпна за всички. Знаем, че е твърде неприятно основните инструменти, най-важните приспособления на един строител – ръцете му – да са наранени.

Заради това, ви представяме нашите най-нови и модерни модели работни ръкавици. Знайте, че с тези последни модели ръцете ви ще са под постоянната обвивка от здрави, непромокаеми и най-важното – истински удобни работни ръкавици.

Досега е нямало случай на клиент, който да се е оплакал от това, че някой от моделите му е пристегнал, или пък е затруднил работата му по някакъв начин. Същото може да се каже за нашите гумени ботуши, работни обувки, предпазни маски, очила и други. Изобщо цялата ни гама с работно облекло е на изключително високо ниво.

Praktis.bg – еталон за добър магазин в България

Като говорим за родния пазар за строителни материали и аксесоари за дома, градината и офиса, няма как да не споменем водещите вериги магазини. Те са причината, заради която този бранш се развива до някаква степен.

Истината е, обаче, че хората пазаруват от тях само защото са свикнали да го правят. Дребните железарии са доста назад, а и техният основен недостатък е това, че не разполагат с голямо място, на което да наредят артикулите си.

Асортиментът им не е голям, но физическото пространство се оказва проблем в един миг. Така де, нашата основна цел винаги е била свързана с това да успяваме да изложим всичко, което може да се окаже необходимост на нашите потребители.

Магазините ни са достатъчно обемни, за да има рафт и място за всичко, което искаме да ви покажем.

Няма как, обаче да прикрием факта, че си има и вериги с по-големи обекти, но само за няколко години успяхме да ги настигнем и да накараме хората да видят, че има и алтернативни варианти дори и на най-големите имена.

Защо? Как успяхме да го направим?

Истината е, че го направихме лесно и не ни отне много време да се окопитим, когато встъпихме на пазара и трябваше да се ориентираме накъде е нашият път. Още тогава разбрахме, че единствената възможност е да вървим нагоре, за да можем да заспиваме спокойно всяка нощ.

Последното, което можем да ви кажем във връзка със себе си, е това да заповядате в наш физически обект или в онлайн магазина ни и да видите, че не говорим празни приказки. Достъпните цени и огромният избор са винаги тук за онези от вас, които ги искат.

Често задавани въпроси за работни и защитни ръкавици

От какъв материал трябва да са изработени работните ръкавици?
Какви видове работни ръкавици има?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: