Предпазни очила, маски и каски

Във всеки аспект от строителството има различни неща, за които трябва да се внимава и да се следи по-активно. Всъщност, строителството е дейност, която изисква адски голям ресурс и от време, и от усилия, за да може крайният резултат да е абсолютно безгрешен.

Е, нито един резултат няма да е перфектен, ако работниците, които са вложили себе си в него, дадат и здравето си наред с всички усилия. Никой не би искал да знае, че при построяването на новата му къща някой е пострадал сериозно.

Именно заради това, ние от ПРАКТИС решихме да вложим време, внимание и грижа, за да създадем няколко специални категории, в които ще намерите невероятни решения, служещи за вашата безопасност.

За някои от вас ще поговорим в настоящето четиво.

Какво има в категорията с предпазни аксесоари - маски, очила, каски, антифони

В категорията ни за предпазни очила, маски и каски ще намерите едноименните артикули, които ще ви превърнат в истински терминатор на строителната площадка.

Знаехте ли, че според последните изисквания за безопасност всеки строител трябва задължително да носи филтрираща предпазна маска срещу наслояване на вредни газове в белите дробове?

Много жалко е това, че действителни изследвания показват, че белите дробове на много хора, които са работили в сферата на строителството, са по-замърсени дори и от тези на дългогодишни активни пушачи.

Този факт преобръща представите на онези, занимаващи се с това да изследват това до каква степен са в безопасност съвременните строители. По този начин се стига и до тези изисквания.

Нашата мисия е да ви доставим качествените предпазни средства, за да работите вие в пълни сигурност и спокойствие.

Praktis.bg – място, направено за вашите нужди

Замисляли ли сте се колко много магазини предлагат едно и също нещо на различна цена? Е, защо се случва това според вас?

Има ли конкретна причина, която предопределя крайната цена на един продукт? Ако е така, мислели ли сте каква може да е тази причина?

Кое е онова нещо, което прави даден продукт или материал по-скъп или съответно по-евтин? Ние знаем, защото години наред работим по едно и също нещо всеки ден и събираме необходимия опит в тази сфера.

Нашата работа е да познаваме вас – нашите клиенти. Целта е да предугадим различните ситуации и да приготвим решенията предварително за момента, когато дойдете да търсите работни дрехи.

Естествено, на нито един клиент не му е приятно да седи и да чака търговецът пред него да стои и да мисли отговори на въпросите, които току-що му е задал. Времето е ценен ресурс, който ние ценим, защото ако го пилеем безразсъдно, ние ви ограбваме.

Още от годините, в които прохождахме на пазара за строителни материали, ние сформирахме основна политика, която и до ден днешен ни забранява да ограбваме или подвеждаме нашите клиенти по какъвто и да е начин. Дори държим да ви опазим с помощта на нашите ботуши, обувки и ръкавици.

Разбира се, разрешаването на случаите, които изискват по-голяма експертиза, ще отнемат време, но това е съвсем нормално и тогава се стараем именно, за да не ви подведем. Винаги сме се стремели към това да бъдете максимално осведомени и информирани преди да закупите нещо от нас.

Тъй като нашите клиенти имат право да бъдат наистина качествено информирани, то ние следва да ви кажем къде точно да ни посетите, за да достигнете максималната степен на баланса „цена-качество“.

Заповядайте в нашия онлайн магазин или ще се радваме да се видим в нашите физически обекти.

Често задавани въпроси за защитни маски, очила, антифони и други предпазни аксесоари

Вътрешни или външни антифони да избера?
Каква защита предлагат предпазните очила?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: