Мултифункционални инструменти

Много видове хора може да срещне човек в живота си. В продължение на години ние човеците се развиваме във всякакви аспекти.

Едни могат да рисуват, други са добри в спорта, трети пък са доста умствено надарени. Рядко, обаче, се среща някой, който да може три или четири неща едновременно.

Това не важи за електроинструментите, които предлагаме ние в Praktis.bg. Тук имаме специална категория, в която сме събрали всякакви по вид мултифункционални инструменти.

С тях може да правите всякакви неща – да шлайфате, да гравирате, да режете и да полирате. Естествено, всичко зависи от вашите лични предпочитания и от конкретната ситуация, в която сте попаднали по време на строителните работи.

Какво е мултифункционален инструмент

За да може един артикул да попадне в списъка на мултифункционални инструменти, той трябва да отговаря на няколко характеристики. Първата е свързана главно с това, че трябва да има опция за сменяне на накрайниците.

Сменяемите глави отварят неимоверно много функции, които не бихме могли да използваме, ако разполагаме с инструмент, който няма тази опция.

Представете си как в един момент инструментът ви реже метал, а в следващия го полира, за да може той освен правилна форма, да има и приятен външен вид.

Отново трябва да поясним, че всичко зависи от индивидуалните ви нужди. Ако досега инструментите понякога са ни ограничавали, то към този момент с изобретяването на многофункционалните такива, нещата драстично се промениха.

Вече всеки може да върши всичко вкъщи само като изкара своето комфортно куфарче, пълно с всякакви части, предназначени само и единствено за модела машина, с който разполага. Няма спор, че поддръжката също е доста лесна.

Понякога тя се опира само на това да смените някакъв консуматив, което често се случва дори и просто рутинно.

Всичко, което ви трябва е в Praktis.bg

Още от прохождането ни, основната ни цел е свързана с това да поддържаме магазините си независимо от това дали са физически или в интернет, винаги заредени и пълни с наличност. Това, според нас, трябва да е цел номер едно за всеки търговец и заради това спазваме тази основна ценност.

Друго нещо, което ни е направило впечатление и към което смеем да твърдим, че успяхме да се адаптираме във времето, е динамичният живот на хората. Обикновеният, масов клиент има единствено и само събота и неделя, в които да излезе, да пазарува, да оправи нещо вкъщи и да си почине.

Е, тъй като това са доста големи усилия само за два дни, които са синоним на „почивка“, ние се стремим да улесняваме живота на нашите клиенти. Те, естествено са напълно благодарни за това и подобен факт няма как да не ни радва.

Стремежът ни в това да улесняваме деня на хората се състои в това да успяваме да предложим достатъчно артикули от всеки възможен аспект на строителството. Истината, обаче, е, че не винаги успяваме.

Тогава, обаче, не се отказваме. Не сме стигнали до тук, за да се откажем в един момент.

В мигове, в които някой не успее да намери желаното при нас, ние веднага започваме да търсим варианти как да се сдобием с него. Щом за нашите клиенти даден артикул е важен, то автоматично и ние му придаваме същата важност.

Често задавани въпроси за мултифункционални инструменти и гравьори

Възможна ли е подмяната на цангата на един мултифункционален дремел?
Кои са най-важните накрайници за един мултишлайф?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: