Бормашини

Спомняте ли си, когато бяхте малки, как татко ви или дядо ви опираха до помощта на бормашина при почти всеки ремонт, който извършваха у дома или в къщата до големия град? Обикновено, преди да я използват, те ни предупреждаваха да се скрием, за да не оглушеем.

Е, тогава, предвид възрастта си, нямаше как да знаем дали това за оглушаването е вярно, или не. Спомняме си главно това, че повечето от нас изпълняваха зададеното от възрастните и се скривахме в някой ъгъл в противоположния край на къщата.

Други, са изпитвали прекалено голям интерес към този инструмент, и често са си играли дълго с бормашината правейки се на майстори. Това не е единичен случай и ние от Praktis.bg сме наясно с това, че повечето от клиентите ни имат деца, които са с интерес към този вид машини.

Видовете бормашини, които сме приготвили за вас

Продължавайки мисълта си от преди малко, можем да кажем, че бормашината може да бъде както забавна, така и опасна. Именно заради това, ние се стремим в нашия онлайн магазин за строителни стоки и аксесоари за дома да ви предлагаме само качествени инструменти.

Нещо повече – машините ни за пробиване разполагат със специални системи, които гарантират пълна безопасност по време на работа. Някои от предложенията ни дори идват с цели комплекти, пълни с различни части, което допълнително гарантира дълго време на самостоятелна поддръжка.

Производителите стават все по-щедри в нещата, които създават и по този начин показват на своите крайни потребители, че ги е грижа за състоянието на машините, които продават.

Оскъпяването на целите комплекти е минимално, но въпреки това ние ще ви дадем гаранция, че във всеки един от продуктите се съдържа точно онова, което ви е необходимо.

Можете да разгледате и другите ни предложения за акумулаторни бормашини.

Praktis.bg – помощник при всеки ремонт и строеж

За нас не е никак срамно един търговец да помага на своите клиенти – напротив. Работата на търговеца е да бъде до своите клиенти, независимо в какъв аспект.

Особено, когато говорим за строителни дейности, не всеки човек разбира оптимално много, за да планира, да започне и да завърши един строеж. Няма спор, че повечето от хората нямат никакво понятие от строителство.

Преди да ви се наложи да правите каквито и да е било промени по фасадата на терасата на апартамента, по интериора на дома си, много от вас със сигурност не четат в интернет съвети за това как да се справите.

Именно тогава идва ролята на търговеца и неговата помощ, която трябва да окаже на своя клиент, особено при търсене на конкретен инструмент. Нещо повече – за нас търговецът не е просто посредник между производител и краен потребител.

За нас търговецът трябва да притежава онзи стремеж към ежедневно подобряване на услугите и установяване на чувството за взаимното доверие, от което има нужда всеки клиент, когато пазарува.

Потребителят трябва да знае, че може да почувства закрила от търговеца пред големината на производителя, а не да се чувства виновен, когато има нужда от каквато и да е било помощ. От момента на плащане на дадена стока, вие вече сте не просто клиент, а приятел на магазина ни.

Надеждността е нещото, към което се стремим и което влагаме както в продуктите си, така и в отношението си към клиентите.

Сдобийте се с най-качествените бормашини на пазара – вземете ги от Praktis.bg!

Често задавани въпроси за бормашини

Предлагате ли настолни бормашини?
Какви аксесоари за бормашина се предлагат?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: