Автолебедки и телфери

Няма спор, че понякога в житейския път на човек се появяват непредвидени ситуации, за които съвсем нормално той не е подготвен. Факт е, че повечето проблеми в психиката на човек излизат наяве точно в непредвидените ситуации.

Ето защо, най-добре е човек да разполага с всичко необходимо тогава, когато му е необходимо. Когато пътувате с автомобила си, замисляли ли сте се „Какво ще правям ако закъсам точно тук?“.

Ако не сте чули един шофьор да си задава този въпрос ни един път, не бързайте със заключението, че той е безотговорен – напротив. Най-вероятно той е твърде подготвен за екстремни ситуации, че чак да се притеснява за тях.

Днес ще разберете как можете лесно да се противопоставите на непредвидените ситуации по начин, по който дори някои биха ви завидели на предвидливостта. Практис може да ви помогне с качествени автолебедки и телфери.

Автолебедки и телфери - какво представляват

Откакто започнахме да предлагаме на своите клиенти артикули, свързани с автомобилите, съвсем нормално е да се опитваме да видим тяхната реакция и евентуални въпроси.

За огромна наша изненада започнаха ежедневно да валят въпроси от рода на „Какво е автолебедка?“; „За какво ще ми помогне телферът?“ и т.н.

Това не ни накара да се смеем на незнанието, но все пак ни наведе на мисълта, че значителна част от хората нямат ни най-малка представа какво представляват така наречените автолебедки и телфери. Заради това ние създадохме настоящото четиво, за да ви покажем за какво биха ви послужили тези два електрически инструмента.

Автолебедката е по-скоро устройство, което разполага с няколко основни части – електроника, въже (най-често метално) и завършва с катарама. Всеки автомобил би могъл да закъса и тогава може да се наложи да бъде издърпан.

Катарамата се закача и устройството се задейства, за да може автомобилът да бъде изваден от там, където се е закотвил. Телферът е на същия принцип, но най-често се използва за различни товари и по-рядко, даже почти никога за автомобили.

Много е важно да следите товароносимостта на всеки артикул преди да го закупите. Ако все още имате нещо недоизяснено, винаги можете да се обърнете към наш специалист. Предлагаме и други видове лебедки и вакууми за стъкла, които също са с топ качество и ниски цени.

Praktis.bg – при нас ще откриете всичко необходимо

За да може един магазин да се нарече наистина добър, то той трябва да предлага няколко неща и тук далеч не става дума единствено и само за асортимент. Слагаме фокуса върху отношението към клиента, към доверието, което се влага в него и т.н.

Тези неща са далеч по-важни от това колко качествени или скъпи са нещата, които му предлагаш. Опитът ни ни е доказал в не една или две ситуации, че когато влезе в един магазин бил той онлайн или физически, клиентът винаги гледа дали и колко е заредено.

Колкото повече предложения има един магазин, толкова по-голям е шансът някой да закупи нещо от него. Ето защо години наред ние се стремим винаги да ви даваме всичко онова, от което имате нужда, а и малко повече.

Когато опираме до онлайн продажби, обаче, нещата стават малко по-различни. Там нямаме шанс да кажем „Здравей!“ и да заразим клиента си с усмивка или положително настроение.

Това понякога би могло да е проблем, но ние компенсираме с нещо друго – много предложения и винаги голямо ниво на отзивчивост. Компетенцията е много важен показател що се отнася до продажба на строителни материали или аксесоари за градината или дома.

Често задавани въпроси за автолебеди и телфери

До колко килограма могат да дърпат автолебедките?
Може ли автолебедка да се ползва вертикално?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: