INTER CERAMIC

INTER CERAMIC

Началото поставят през 2004 година с една идея за развитие. Тази идея в последствие получава името Интер Керамик и вече 15 години предлага качествено и иновативно обзавеждане за баня на българския пазар.

С всяка изминала година компанията разширява своята продуктова гама с нови модели и превзема нови пазари като Македония, Гърция, Румъния, Хърватска, Сърбия, Молдова и др.

Продуктите им се отличават с функционалност, финес и ефективност,  независимо дали става дума за баня, изискана кухня или spa. Компанията разполага с модерно оборудван собствен производствен отдел и линии за асемблиране, както и специализиран сервиз.

При нас може да поръчате смесители и мивки за баня и кухня, душове, хидромасажни и обикновени вани, сауни и парни бани, хидромасажни панели, стъклени паравани, хидромасажни и обикновени душ кабини, моноблокове, тоалетни казанчета, структури за вграждане, шкафове и огледала за баня, сешоари за ръце, аксесоари за баня като сапунерки, дозатори за сапун, четки за тоалетна, поставки за четки за зъби, кошчета и тоалетни седалки.

на страница
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: