GRE

GRE

С повече от 50 години опит в производството на надземни басейни Gre са едни от лидерите в тази област на европейския пазар. Заслужили са си тази позиция следвайки два основни принципа – качество и сигурност.

Компанията предлага голямо разнообразие от продукти: различни по вид и размер басейни, пълна гама от аксесоари и оборудване за тях, както и химически препарати за поддръжката им. Целта им е да улеснят клиентите си като им предоставят комплексна услуга. Всички техни продукти са с включен DVD диcĸ c видeo инcтpyĸции и пoмoщ зa мoнтaж и пoлзвaнe.

Загрижеността им за опазването на околната среда и рециклирането ги води до получаване на важни сертификати, като: ISO 9001, ISO 14001, PEFC, EN 16582-1 EN 16582-3, EN 16713-1, а продуктите им ce пpoизвeждaт oт виcoĸoĸaчecтвeни мaтepиaли.

При нас ще намерите голямо разнообразие от размери и видове басейни, покривала, линери, филтри и препарати за почистване на басейни. Всеки басейн върви в комплект с всичко необходимо за неговото инсталиране и експлоатация - помпи, клапани, преливници, маркучи, фитинги, стълби и др.

на страница
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: