Лози

Какво по-хубаво от това сами да отглеждате плодовете, които вие и семействата ви похапвате. Днес от Praktis.bg решихме да ви изненадаме с една малко по-различна категория, в която сме поместили значително разнообразни сортове грозде.

Имайте предвид обаче, че продуктите в този каталог се продават сезонно. Затова и нашето предложение е да не мислите твърде дълго, преди да извършите покупка. Не позволявайте на друг да ви изпревари.

Лози – какво трябва да знаем за този вид продукти

Гроздето е познат на всички ни плод. Освен, че е вкусно, то е също толкова полезно. Не е случайност, че всеки родител го предлага на своето дете, знаейки колко много витамини има само в едно гроздче.

Можете да изберете десертно грозде или такова, с което да приготвите най-вкусното, плътно и ароматно червено или бяло вино. А защо не и розе? Имаме специална категория за винарство и консервиране, която също можете да разгледате.

Дори да нямате никакви познания в тази област, можете да се свържете с наш консултант и да искате мнението му. В готовност сме да помогнем на всеки от вас, така че изборът ви да бъде правилен, а инвестицията оправдана след кратко време.

Praktis.bg – няколко причини да изберете нас

Ние сме истински професионалисти в почти всяка една сфера, за която можете да се сетите. В онлайн магазина ни ще откриете всевъзможни продукти, като започнем от обзавеждане на дома, та стигаме до всичко необходимо за грдината и двора.

Добрата новина е, че не се налага да обикаляте сред десетки магазини, за да напазарувате всичко онова, което по-рано сте прибавили към списъка си с покупки. Освен това, ние ви предлагаме две опции, сред които да избирате.

Ако сте почитатели на дистанционното пазаруване и не желаете да бъдете част от тълпата, направете го.

Изберете да пазарувате от онлайн магазина ни и само няколко клика върху бутона на мишката са напълно достатъчни, за да се сдобиете с точно онзи сорт лози, които планувате да отглеждате.

Разбира се, можете да посетите и някои от физическите ни обекти и на място да извършите своята покупка. Това е избор, който вие следва да направите.

Ето и още няколко причини, заради които си струва да изберете нас:

  • Коректност;

Ние държим изключително много на връзката с клиента. За нас той е част от едно голямо семейство и сме изключително коректни с него. Вярваме, че това е в основата на дълготрайните взаимоотношения;

  • Бърза доставка;

Не са много онлайн магазините в страната ни, които успяват да се отзоват толкова бързо, колкото нас. Щастливи сме, че успяваме да отреагираме светкавично на вашите поръчки и да ви ги доставяме в срок.

  • Конкурентно ниски цени;

Това е едно от нещата, за които дълго време се борихме. Имаме възможност да работим в пряко сътрудничество с доказани и утвърдени производители, на които истински може да се разчита. Именно тези взаимоотношения ни позволяват да предлагаме крайния продукт на достъпна за вас цена.

  • Отлично качество;

Знаете, че това е фундамент, на който всеки обръща внимание. Всъщност какво значение има дали един продукт е евтин или скъп, ако неговата стойност не отговаря на качеството му? Проверяваме и тестваме своята стока, преди да ви я предложим.

Praktis.bg умеем да задоволяваме търсенето дори на най-взискателните и капризни клиенти. Купете онези лози, от които да си набавяте най-вкусното и ароматно грозде!

Често задавани въпроси за лози

Каква е разликата между десертен и винен сорт грозде?
Как се отглеждат лози от семена?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: