Градински фигури

Градината за нас е много неща, тя е място за изразяване на креативност, място за отдих – там се свързваме с природата и снемаме тревогите на живота.

За това не е случайно, че толкова много хора живеещи в големите градове, предпочитат тишината на провинцията, а от там и тишината на техните градини и дворове.

Ние от Praktis.bg напълно разбираме това желание за спокойствие и за това предлагаме всевъзможни декоративни градински фигури и статуи, чрез които можете да разкрасите вашите дворове.

Без значение дали имате голяма или малко пространство, тук можете да намерите наистина добра селекция от внимателно избрани декорации подходящи за всеки вкус.

Фонтани, чешми и всевъзможни градински фигури

Някои от нас имат интересно чувство за дизайн, пълно с нестандартни идеи и още по-нестандартни решения – при нас в Praktis.bg можете да намерите всичко нужно, за да осъществите всяка ваша представа.

Ако имате тематика, която искате да спазите, като тематика „горски животинки“, тук можете да намерите голямо разнообразие от животински фигурки.

Всяка една от тях е изваяна от специална керамика, изпечена до 1100 градуса по Целзий, която е обработена и глазирана със специална смес, за да гарантира дълготрайната й красота.

Оцветена с точните цветове, всяка фигурка пресъздава едно усещане на учудване присъщо на детските приказки.

С нашата селекция можете да се постараете толкова колкото искате, като сме уверени, че дори и най-имагинерните идеи могат да намерят своето изражения при нас. Не е нужно да правите компромис с вашата визия, при нас имате свободата да изразите най-искрените си вдъхновения.

А дори и да не знаете какво всъщност искате да постигнете, една разходка из нашия дигитален магазин ще е достатъчна, за да достигнете до подходящ за вас проект.

Всяка фигурка, декоративен елемент, статуя, чешма, LED фонтан или изкуствено цвете ще намери приложение във вашия проект.

Красива градина с избрани фигурки

Разбира се, можете да се придържате към конкретна идея или да комбинирате различни стилове, за да постигнете фюжън, като акцентирате върху конкретни аспекти на вашата градина.

За разлика от дърветата и растенията, тази селекция от градински фигури ви дава свободата да аранжирате различните елементи по всевъзможни начини.

Приказна гора, хармоничен поток, алпинеум от екзотични цветя и фигури – тук при нас всичко е налице – единственото нещо, което ви спира е това, което бихте си позволили да осъществите.

Дайте изява на всяка сакрална представа за личното ви пространство, изразете най-личното си преживяване чрез живата природа на растенията, комбинирайте с нашите елементи и оставете време само да завърши скулптурата.

Разнообразие и изкуство

Различните елементи ви дават свободата да изразите себе си, но също толкова важна е комбинацията межди присъственост и минимализъм.

Голяма част от тази селекция ви предоставя възможността да изберете минималистичен подход към вашия аранжимент като наблягате на конкретни части от градината, а други оставяте празни.

Ако сте намерили вдъхновения онлайн, сме сигурни, че при нас можете да намерите изражение на това вдъхновение, най-хубавата част, е че не правите компромис с идеята си за сметка на цената.

Нашите артикули са добре оценени, качествени и с призната естетика, подходяща за всякакви обстановки – потърсете и сме сигурни, че ще намерите това, което търсите.

Често задавани въпроси за градински фигури

Кои са най-стилните фигури за декориране на градината?
Какви градински фигури се предлагат в хипермаркети Практис?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: