Грижи за птици

Това е една от най-цветните и забавни категории, на които можете да попаднете в онлайн магазина ни. Представяме ви не малко на брой прецизно изработени къщички и хранилки за птици, които ще накарат вашите пернати приятели да се чувстват като у дома си.

Категорията грижи за птици включва дървени и цветни произведения, в които е вложено толкова много старание, че няма как да не го забележите.

Имаме както къщички за птици, така и хранилки. Те позволяват да ги поставите на дървото, верандата или друго място в градината или двора, или някъде около дома си. За предпочитане е да имате пряко наблюдение върху тях.

Не забравяйте ежедневно да ги зареждате с пресни вода и храна, така че малките птичета да бъдат винаги сити.

Какво можем да закупим от категорията грижи за птици

Предлагаме ви хранилки, които освен че осигуряват пълноценен комфорт на пернатите ви любимци, могат по страхотен начин да допълнят и интериора или екстериора. При направата им са включени висококачествени материали, които издържат на влага и UV лъчи.

Те са леки и можете безпроблемно да ги пренасяте от едно място на друго. Подходящи са както за поставяне на дърво, така и навсякъде другаде, където смятате, че малките песнопойци ще са предпазени от студ, вятър и влага.

На вашето внимание са селектирани и хранилки, които служат като място за поставяне на вода и храна. Те са чудесна възможност да нахраните прелитащи наоколо птици. Не е нужно да ги затваряте в клетка, за да ги държите близо до себе си.

Този вид хранилки са предпочитани най-вече от онзи кръг от хора, които са на мнение, че птиците са създадени, за да летят на воля в небесата, а не да бъдат под катинар и да ги гледаме през решетките.

Ако обичате до толкова песнопойците, че имате нужда да се грижите за тях, предпазвайки ги от опасностите, не намираме за грешно да ги затворите в клетка.

Ако обаче смятате, че по този начин им орязвате крилата, по-добре би било да си купите хранилка и да им се радвате тогава, когато те решат да ви навестят.

Освен хранилки и къщички, тук ще откриете и репеленти. Това са онези аксесоари, които няма да позволят на насекомите и всички останали гадинки да припарят до вашите любимци.

Защо да изберете Praktis.bg

Както и сами знаете, ние не сме специализиран зоомагазин. Това обаче в никакъв случай не ни прави по-малко достойни от останалите обекти в страната, които са специализирани в продажбата на такъв вид стоки.

Предлагаме на клиента онова, от което той се нуждае, като успяваме да селектираме най-качествените продукти за грижи за птици, котки, кучета и други.

Можете да пазарувате онлайн или да посетите физически обект. Вие сами решавате. Ние сме в готовност да ви съветваме или консултираме, ако се нуждаете от това. В пряко сътрудничество сме с доказани производители и сме сигурни в качеството на продуктите, които достигат до вас.

Абсолютно убедени сме, че ще успеем по подобаващ начин да отговорим на търсенето ви.

Подарете на пернатите си любимци комфорт и удобство. Осигурете им място за хранене. Птиците не се нуждаят от кой знае какви грижи. Малко от ваша страна е напълно достатъчно за тях!

Често задавани въпроси за грижи за птици

Какви грижи изискват птиците?
Необходима ли ви е къщичка за птици?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: