Лейки

Кой не е поливал цветята на баба с лейката? Това, което можете да намерите при нас не са просто сантиментални спомени, а са реални, утилитарни инструменти, които да ви помогнат.

За градината е нужно да се полагат много усилия, но тези усилия могат да са приятни, когато работите с правилните ръчни градински инструменти.

Различните лейки предлагат различен капацитет за носене на вода както и разнообразно разпределение на водата чрез приставки.

Класическата дъждовна глава на лейката нежно разпределя водната струя, за да можете внимателно да поливате деликатни цветя – ако имате нужда от повече количество, то приставката лесно се маха.

Лейки - имат ли значение все още

Понякога просто нямате сили или време да извадите маркуч и да го прикачите към водосточна тръба, за това лейката е прекрасен избор за поливане на различни посеви.

Това колко ефикасна е една лейка изцяло зависи от вашите изисквания, разбира се една лейка не би била добра за големи операции, но ако имате малък двор вкъщи е напълно разумен избор.

Поливането на цветята на терасата също изисква прецизност, за да не оливате на долните етажи, а за тези от вас които са най-горните етажи тази отговорност важи с пълна сила. Лейка с прецизен чучур може значително да улесни вашето градинарство понеже ще носи достатъчно вода и ще я доставя с необходимата точност.

Пулверизатори

В нашият магазин има налични и различни пулверизатори, които подпомагат отстраняването на прах от растенията и също така могат да бъдат използвани в почистващ аспект за дома.

В крайна сметка как ги използвате зависи от вашите лични изисквания, тъй като може да е за градинарство, за разпръскване на спори на гъби, за освежаване на пердета, или за почистване на повърхности.

Това, което нашите пулверизатори ви предлагат е една компактна помпичка на принципа на бутало, която можете да използвате и при различни по размер шишета. За пригаждане трябва да използвате тръбичка за удължаване на подемната тръба, както и е важно да съвпада цола и резбата на помпата с новата бутилка.

Малка или голяма лейка

Нашите лейки изпълняват различни предназначения, като с тях можете да поливате големи растения или малки градинки и насаждения. Това на което можете да разчитате, е че те няма да гният от водата понеже или са поцинковани или са направени от полимерна пластмаса.

Здравината на нашите лейки е в параметрите на допустимото, като различните видове могат да бъдат използвани и като декоративни орнаменти за една градина. Ако целите да постигнете един старовремски или по първобитен вид на вашето дворно пространство, то лейките от нашият магазин ще бъдат прекрасен подход.

Тъй като повече и повече хора се фокусират върху ефикасността, човек няма много време да се наслади на тихите моменти. Да, лейките не са толкова ефикасни като маркучите, но за сметка на това пък ви позволяват да се наслаждавате на тишина и едно безгрижно спокойствие.

Има причина защо манастирите имат овощни дървета, защото природата приучава ума на спокойствие и равнопоставеност спрямо душата и тялото. Ако искате лейка то е защото знаете, че е приятно да се използва – лесно се учат децата, а за възрастните хора значително повече брани здравето им.

Възползвайте се от нашата селекция още днес и се насладете на вашето градинарство както когато бяхте деца!

Често задавани въпроси за лейки и пулверизатори

Кога е най-добре да поливаме с лейка?
С какво да поливаме цветята вкъщи?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: