Мотокултиватор Gardenia 1100 Profi

Прод.код: 3406535 GARDENIA
 • Двигател: бензинов, четиритактов с въздушно охлаждане, едноцилиндров 170F
 • Мощност на двигателя: 7.0 к.с.
 • Ширина на фрезоване: 120/140 см
 • Дълбочина на фрезоване: до 30 см
WarrantyГаранция: 24 месеца

Този продукт е с безплатна доставка до 30.11.2019

1 299,00 лв.
1299 BGN
бр
Цена/общо:
1 299,00 лв.
КонсултацияКонсултация
Право на връщанеПраво на връщане
Бърза доставкаБърза доставка

Мотокултиватор Gardenia 1100 Profi

 • Двигател: бензинов, четиритактов с въздушно охлаждане, едноцилиндров 170 F
 • Мощност на двигателя: 7.0 к.с. 
 • Брой скорости: 3 (2 напред + 1 назад)
 • Ширина на фрезоване: 120/140 см
 • Дълбочина на фрезоване: до 30 см
 • Обем на резервоара: 3,2 л
 • Окомплектовка: метални колела, транспортни колела 4x10, плуг, картофовадач, фрезови органи, култиватор и регулируем браздир
 • Габарити: 102x55.5x82 см
 • Обем: 208 cm3 
 • Тип редуктор: маслен
 • Запалване: ръчно
 • Вибрации на кормилото: 14 м/с2/3315 об/мин
 • Размер на буталото: 70x54
 • Максимална консумация на гориво: 313 g/kWh
 • Обем на маслото в двигателя: 0,600 l
 • Ниво на звуково налягане:  83 dB(A)
 • Тегло: 75 кг

Мотокултиваторът Gardenia 1100 Profi е от новата производствена серия на известната марка за малогабаритна техника. Машината е оборудвана с мощен бензинов двигател от 7,0 к.с., чугунен редуктор и фар. Мотоблокът се продава в комплект с богат инвентар - транспортни колела, метални колела, фрезови органи, плуг, регулируем браздир, култиватор и картофовадач.

Gardenia 1100 Profi се отличава с голямата си работната ширина, впечатляващите 140 сантиметра. Мотоблокът е с иновативен дизайн, като е снабден със силоотводен вал, който дава възможност за прикачване и на друг инвентар, например градинско ремарке, косачка и т.н. Тази машина е подходяща за плитко обработване на почвата, като култивиране, фрезоване, както и за дълбока оран в личното стопанство. Също така разполага с чупещо кормило за бързо и лесно регулиране във всички възможни посоки, както и с предна степенка от тип "пачи крак".

Двигателят на мотоблока е с иновативен въздушен филтър тип "Циклон", а машината е с удължени диференциални полуоски за повече стабилност при транспортиране. Гарантиран е и по-дълъг срок на експлоатация, благодарение на интегрирания датчик за отчитане нивото на маслото. Транспортните гуми на мотокултиватора са по-масивни, с размери 4х10.

ДОСТАВКА

24.  Стоките, поръчани от електронния магазин praktis.bg, освен стоките, за които изрично е посочен различен срок на доставка, се доставят в следните срокове:

24.1. за територията на Република България за населени места с обслужване от куреир от Понеделник до Петък - до 3 /три/ работни дни - важи за продукти налични в складовете на Praktis.

24.2. за територията на Република България  за населени места с  обслужване от куреир Вторник и Четвъртък - от 3 /три/ до 7 /седем/ работни дни  - важи за продукти налични в складовете на Praktis.

24.2. извън територията на Република България (за ЕС) – до 6 /пет/ работни дни - важи за продукти налични в складовете на Praktis..

24.3. Всички поръчки направени след 16:00ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден

Срокът за доставка започва да тече, след като служител на Praktis се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката, респективно - от получаване на плащането при избран начин на плащане „по банков път”, „с дебитна/кредитна карта” или „На изплащане, с кредит”, освен в случаите, в които за конкретната стока е указан различен срок на доставка. При всички случаи, Потребителят ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 3 /три/ работни дни. Доставки се извършват на територията на Република България и Европейския съюз.

25.  Практис не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от Практис обстоятелства.

26.  Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, както и да уведоми Практис на тел. 0700 45 004.

27.  При приемане на пратката от Потребителя без забележки, последващи рекламации за липси и/или явни недостатъци са неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера/транспортната при получаването на пратката и Практис не бъде незабавно уведомен на тел 0700 45 004, Потребителят губи правото си на привеждане на констатираните липси и/или явни недостатъци в съответствие с договора за продажбата.

28.  Потребителят има право да откаже приемането на доставката, ако сумата, която следва да заплати на куриера при „плащане при доставка” не съответства на дължимата. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с Практис на тел 0700 45 004 за отстраняване на несъответствието.

29.  При предаване на стоките, Потребителят или трето лице, посочено от него, са длъжни да подпишат придружаващите я документи. За трето лице се счита всяко лице, което не е титулярна заявлението, но приема стоката при доставка на посочения от Потребителя адрес за доставка. 

30.  При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай че Потребителят не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес и/или не бъде осигурен достъп до адреса за доставка, Практис се освобождава от задължението си да достави заявените стоки и Потребителят губи правата си по извършената от него поръчка за доставка на стоки.

31.  Когато доставените стоки явно не съответстват на заявените за покупка от Потребителя и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната в срок от 3 (три) работни дни от уведомяването за такова искане на Практис на тел. 0700 45 004.

32.  Съгласно чл. 50 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право да се откаже от получената стока (сключения договор за продажба от разстояние), без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща, каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП в 14-дневен срок, считано от датата на: приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя или когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, е влязъл във владение на последната стока.

33. Безплата доствка на продукти /  / - Всеки продукт с безплатна доставка има икона, която показва, че доставката за него е за сметка на продавача, както и срок, указващ до кога е активна безплатната доставка.  

33.1 Безплатни доставка за ламиниран паркет и гранитогрес е само за палетни пратки и се обслужват от Praktis. Доставката се извършва след връзка с наш оператор със които се утичнява деня за доставка, спрямо графика за обслужване. Тези пратки се обслужват от 3 до 21 дневен срок. 

За връщане и замяна натиснете тук

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: