Барбекюта

Скарата е нещо, което всички българи обичаме, особено ако в правилната атмосфера и с правилните хора, като различните барбекюта за нас са много повече от начин за приготвяне на храна.

Тези от нас, които имат афинитет към естествено приготвената храна, знаят, че нищо не може да се сравни с добре приготвена пържола или шишчета от зеленчуци на скара.

За това ние от Praktis.bg избрахме да съберем една от най-добрите селекции от барбекюта, които идват с различен капацитет за огън и горещина. Така всеки готвач може да избере точният начин за приготвяне на тяхното пиршество, по един естествен и здравословен начин.

Приготвянето на месо и зеленчуци на въглища е един от най-древните начини за готвене, като може да се проследи до здрача на човешкото съзнание.

Може да се каже, че имаме специална връзка с огъня и приготвената на него храна – като за ценителите на тази стара традиция сме предоставили всякакви способи.

С уважение към различните барбекюта

Знаем, че колкото различни хора има на този свят, толкова и различни видове на приготвяне има, за това сме предоставили голям диапазон от барбекюта. Те ви позволяват да контролирате протокът на въздух към въглените, за да изберете топлината при, която се приготвя вашата храна.

Тук можете да избирате между малки и лесно преносими скари, пригодни за излети и пътувания, и големи, професионални и луксозни скари, които притежават свои личен термостат. С тях имате пълен контрол над процесът на готвене и можете да обработите дори и най-капризните резени месо.

За ентусиастите имаме също така специален подбор от луксозни скари на въглища, като има класически избори, които можете да вградите във вашата градина. Също така можете да намерите настолни барбекюта и дори вече построени такива направени от термотухли – какво изберете изцяло зависи от вашия вкус.

Аксесоари за барбекю

Знаем, че едно барбекю не е същото без различните аксесоари като щипци за боравене с горещи повърхности, ръкавици или дори разнообразни видове дървени въглища. С различните дървени въглища можете да постигнете различни температури за приготвяне на цели животни, та дори и малки прасенца.

Знаме, че българите имат афинитет към месо приготвена върху огън, за това ви предоставяме и още по-голям избор за основа и дървени подпалки – така можете да постигнете правилният вкус при всеки къмпинг.

Не е нужно да цепите дърва, с нашата селекция от дървени въглища можете да достигнете до температури до над 800 градуса по Целзий, като правилната аспирация е от значение.

Вашата преценка е цар

Ако не сте сигурни какво трябва да закупите, можете да се свържете с един от нашите консултанти, които с удоволствие ще ви напътства към правилната покупка. След това закупуването е лесно, като сме подсигурили нашата система, за да можете да установите тази транзакция безопасно.

Всеки артикул намиращ се в тази категория има определена употреба, като всяка наша селекция е умишлено избрана, за да пасне на нуждите на всеки един наш потребител. Ако имате нужда от нещо по-компактно – при нас можете да намерите най-различни малки и лесно преносими барбекюта.

Ако искате да вземете нещо по-установено и искате да си спестите построяването на барбекю, то имаме вече професионално направени такива – какво ще изберете зависи изцяло от вас!

Често задавани въпроси за барбекюта

Кой вид барбекю да изберете?
От какви аксесоари за барбекю се нуждаете?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: