Щори

Обзавеждането на домовете е сложен и отговорен процес. Хората, на които им предстои да се захванат с това, е добре да бъдат въоръжени с търпение. Важно е да сте си заделили достатъчно средства, така че всяка идея да бъде последвана от реализация.

Когато обзавеждаме домовете си, нужно е да помислим за декорирането на самите прозорци. Те, може и да не изглеждат токова важни на пръв поглед, но често пъти биват предпоставка за лошото ни настроение.

Неприятно е, когато слънчевите лъчи ни заслепяват и не можем да се наспим подобаващо. Също толкова негативни чувства изпитваме, когато работим, а светлината се отразява в монитора на компютъра. Това измества фокуса ни и не поддържаме добро ниво на работоспособност.

Разбира се, съществуват още много причини, налагащи да помислите за декорацията на самите прозорци. Някои избират пердета или завеси. Дали обаче са толкова качествени и ефективни, колкото познатите на всички щори.

Praktis.bg създадохме за вас цяла една категория, в която поместихме не малко на брой първокласни модели щори. Всички те са дело на доказани производители и са преминали през нужните стандарти за качество и стандартизация.

Гарантираме, че покупката на продукт от този сектор, ще оправдае инвестицията ви. След време ще благодарите за появата на този клас обзавеждане. Моделите са наистина разнообразни и трябва доста да мислите, преди да купите.

Щори – какво да знаем за тях

За да вземете крайно решение за това в кой модел да инвестирате, е важно да сте си отговорили на няколко въпроса. Помислете най-напред върху самия бюджет. Трябва да сте наясно с броя прозорци, които планирате да облечете, както и общата им квадратура.

Съществуват модели, които стопират напълно светлината и не позволяват тя да навлиза в помещението. Някои от предложенията покриват прозорците, но не са с такава плътност и ефективност.

Преценете кой модел е по-добрата алтернатива за вас. Можете да обсъдите избора и с останалата част от семейството. Не забравяйте, че съществуват хора, които се превръщат в нетърпими, щом лъчите нарушат съня им.

Какви други качества притежава това обзавеждане

Някои от моделите, които ще откриете на пазара, са шумоизолиращи и не позволяват да бъдете обезпокоявани от странични шумове.

Естетическата страна е другото важно нещо, което не бива да пропускате. Решете дали ще комбинирате закупените от нас щори със завеси или смятате те да са завършващият щрих.

Отново напомняме, че всичко това зависи изцяло от вас. Всеки човек има собствени предпочитания и разбирания за това кое е красиво, привлекателно, уютно и допринася за хармонична среда.

Защо да изберете нас

Praktis.bg вярваме, че добрите идеи се раждат на момента. Предлагаме ви достъп до преливаща от разнообразие палитра. Включени са всевъзможни модели щори.

Можете да изберете цвят, който да си хармонира с останалата част от обзавеждането. Имате възможност да заложите на модел, пропускащ част от слънчевите лъчи или такъв, който ги стопира изцяло.

Винаги сме в готовност да ви предложим оригинални, атрактивни и висококачествени решения, които не изискват неограничен бюджет. С малко средства успявате да постигнете желания интериор в дома си.

Изберете модерната визия – ние знаем какви щори са най-подходящи за реализирането на идеите ви!

Често задавани въпроси за щори

Какви видове щори има?
Какво представляват щорите „ден и нощ“?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: