Изтривалки

Ако сте в търсене на последния щрих, с който да завършите обзавеждането на дома си, офиса, хотела или друг вид помещение, то значи сте попаднали на правилното място.

Ние от Prktis.bg предлагаме на своите клиенти стотици модели изтривалки и килими, които могат да превърнат в своя собственост.

Какви изтривалки ще откриете при нас

Освен, че се стремим да откликваме подобаващо на търсенето на потребителя и да задоволяваме всячески неговите предпочитания, ние ви предлагаме едни изключително бюджетни решения, в които си струва да инвестирате.

Знаем, че изборът на изтривалки не просто е лесна задача, но и изисква от вас да помислите внимателно върху няколко основни фактора. Ето кои са те:

  • Размери;

Това е първото, на което да обърнете внимание, когато ви предстои да избирате изтривалки. Не забравяйте да премерите пространството пред вратата и да прецените каква да е големината на това подово допълнение.

Ако изборът ви затруднява винаги можете да изберете да се доверите на експертите в онлайн магазина ни, които са в готовност да ви съветват и консултират, така че казусът да бъде решен в кратки срокове.

Помнете, че ние сме винаги насреща, ако се нуждаете от нас. Знаем как да съдействаме и не пропускаме удобен момент, в който да посочим най-изгодното за вас решение.

  • Материали;

Както и сами сте стигнали до извода, при направата на изтривалките се използват наистина разнообразни суровини. Някои от тях са PVC, други от кокос, трети от текстил и гума и т.н.

Тук е моментът да се информирате максимално подробно, относно предимствата и недостатъците на отделните материали и да прецените кой от тях най-точно се вписва в търсенето ви.

Имайте предвид, че гумираният гръб е сред най-предпочитаните, тъй като той допринася за доброто сцепление между изтривалката и пода, независимо от материала му.

  • Дизайн;

Естетите и хората, които обичат да изпипват дори най-дребните детайли, са онези, които изключително много държат на това как ще изглежда изтривалката, която купуват.

Освен, че тя трябва да умее да поглъща праха и дребните частици, трябва и да се вписва съвършено добре към самия интериор.

Не всеки обаче е толкова прецизен, когато става въпрос за тази част от обзавеждането. Затова ние от Praktis.bg сме подготвили решения, които смятаме, че ще паснат на всеки вкус и търсене.

Някои от тях са наистина семпли и бюджетни, вписват се съвършено добре към интериора и придават мечтаната завършеност.

Други са далеч по-атрактивни, включващи надпис или мило послание, с което да приветстват посетителите по подобаващ начин.

Изберете онази изтривалка, която най-точно отговаря на индивидуалното ви търсене. Ние сме в готовност да съдействаме и да ви бъдем от полза по всяко време.

Защо да изберете Praktis.bg

Знаем как да сбъдваме желанията на потребителите и преливащата от продукти категория е доказателство за това.

Предлагаме качествени модели изтривалки, които не просто придават завършеност и приветстват посетители и гости, но и спомагат за осигуряването на една наистина по-здравословна среда за живот.

Възползвайте се от конкурентно ниските ни цени и колоритно разнообразие. Нашите изтривалки ще вдъхнат живот на всяко помещение. Изберете правилното място, където да инвестирате трудно спечелените си пари!

Гумена или платнена изтривалка е по-добре?
Как се мие правилно една платнена изтривалка?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: