Ютии

Нито един съвременен потребител не би могъл да си представи живота, без присъствието на ютии в него. Този уред е крайно необходим за всеки, независимо от професия, социален статус или друго.

Тя е онзи верен помощник, благодарение на който имаме възможност да се показваме в обществото спретнати и с изгладени дрехи. Тази нейна роля я превръща в толкова нужна и популярна сред хората дребна бяла техника.

Непрекъснато се появяват нови и нови модели и това е причината в ПРАКТИС България да създадем цяла една категория, в която да поместим най-качествените и функционални уреди, които да си закупите.

Сигурни сме, че в даден момент човек се чувства поне малко объркан от цялото това разнообразие, разкриващо се пред него. Предоставяме кратък наръчник, с който да си послужите, докато избирате модел, пасващ на изискванията и нуждите ви.

Какво да знаем при избора на подходящи ютии

Важно е да обърнете внимание на всеки от елементите, ако искате да бъдете притежател на идеалния за вас гладещ помощник.

Започвайки от резервоара за вода и покритието и стигайки до функции, екстри и начин на работа. Сега е време да ви сблъскаме отблизо с тези няколко фактора, влияещи пряко върху избора на човек.

  • Покритие на уреда;

Покритието обикновено е едно от първите неща, върху които се фокусираме, когато ни предстои да избираме подходяща за нас ютия. Ако изберете модел, който е с алуминиева плоча, ще ви бъде значително по-удобно да боравите с новата си придобивка.

Ако обаче решите да се спрете на тефлоновите предложения, важно е да знаете, че рискът от залепване на дрехата е много по-малък. Керамичните модели са най-предпочитаните днес.

Те са с висока мощност и успяват да приведат всяка една тъкан в идеално спретната. За съжаление са сравнително по-тежки и понякога работата с тях успява да измори ръката.

  • Резервоар;

Резервоарът е следващият фактор, оказващ влияние върху избора. Около 250 мл е вместимостта на стандартните модели. Ако сте решили да заложите на такъв, който побира около 400 мл, със сигурност няма да се отчете като грешка от ваша страна.

  • Каква да бъде мощността;

Когато потребителят прави избор, той търси информация и за мощността. Онези, които са решили да си купят парна ютия, най-добре да заложат на качествена такава.

Препоръчително е тя да произвежда 8 грама пара в рамките на една минута. Категорично няма да срещнете затруднение при гладенето на дрехите в гардероба.

Защо да изберете Praktis.bg

Няколко са основните причини, заради които си струва да изберете покупката на електроуред от нашия онлайн магазин, а не от който и да е било друг.

Най-напред ние ви предлагаме качество, което не подлежи на съмнение. Работим с утвърдени производители, които са се доказали безброй пъти.

Моделите са свръх разнообразни, което значи, че всеки получава възможност да си закупи уред, изцяло отговарящ на индивидуалното му търсене. Разполагаме с бюджетни решения и такива, изискващи по-сериозна инвестиция.

Гарантирано и двата вида гладещи устройства ще ви свършат чудесна работа, но на по-скъпите модели не им трябва много време, за да приведат дрехата в идеален вид.

Заложете на ютии от нашия каталог и позволете на облеклото да говори, вместо вас самите!

Често задавани въпроси за ютии

Има ли значение на каква ютия ще се спрем?
Как да изберем правилната ютия?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: