Ютии

Нито един съвременен потребител не би могъл да си представи живота, без присъствието на ютии в него. Този уред е крайно необходим за всеки, независимо от професия, социален статус или друго.

Тя е онзи верен помощник, благодарение на който имаме възможност да се показваме в обществото спретнати и с изгладени дрехи. Тази нейна роля я превръща в толкова нужна и популярна сред хората дребна бяла техника.

Непрекъснато се появяват нови и нови модели и това е причината в Praktis.bg да създадем цяла една категория, в която да поместим най-качествените и функционални уреди, които да си закупите.

Сигурни сме, че в даден момент човек се чувства поне малко объркан от цялото това разнообразие, разкриващо се пред него. Предоставяме кратък наръчник, с който да си послужите, докато избирате модел, пасващ на изискванията и нуждите ви.

Какво да знаем при избора на подходящи ютии

Важно е да обърнете внимание на всеки от елементите, ако искате да бъдете притежател на идеалния за вас гладещ помощник.

Започвайки от резервоара за вода и покритието и стигайки до функции, екстри и начин на работа. Сега е време да ви сблъскаме отблизо с тези няколко фактора, влияещи пряко върху избора на човек.

  • Покритие на уреда;

Покритието обикновено е едно от първите неща, върху които се фокусираме, когато ни предстои да избираме подходяща за нас ютия. Ако изберете модел, който е с алуминиева плоча, ще ви бъде значително по-удобно да боравите с новата си придобивка.

Ако обаче решите да се спрете на тефлоновите предложения, важно е да знаете, че рискът от залепване на дрехата е много по-малък. Керамичните модели са най-предпочитаните днес.

Те са с висока мощност и успяват да приведат всяка една тъкан в идеално спретната. За съжаление са сравнително по-тежки и понякога работата с тях успява да измори ръката.

  • Резервоар;

Резервоарът е следващият фактор, оказващ влияние върху избора. Около 250 мл е вместимостта на стандартните модели. Ако сте решили да заложите на такъв, който побира около 400 мл, със сигурност няма да се отчете като грешка от ваша страна.

  • Каква да бъде мощността;

Когато потребителят прави избор, той търси информация и за мощността. Онези, които са решили да си купят парна ютия, най-добре да заложат на качествена такава.

Препоръчително е тя да произвежда 8 грама пара в рамките на една минута. Категорично няма да срещнете затруднение при гладенето на дрехите в гардероба.

Защо да изберете Praktis.bg

Няколко са основните причини, заради които си струва да изберете покупката на електроуред от нашия онлайн магазин, а не от който и да е било друг.

Най-напред ние ви предлагаме качество, което не подлежи на съмнение. Работим с утвърдени производители, които са се доказали безброй пъти.

Моделите са свръх разнообразни, което значи, че всеки получава възможност да си закупи уред, изцяло отговарящ на индивидуалното му търсене. Разполагаме с бюджетни решения и такива, изискващи по –сериозна инвестиция.

Гарантирано и двата вида гладещи устройства ще ви свършат чудесна работа, но на по-скъпите модели не им трябва много време, за да приведат дрехата в идеален вид.

Заложете на ютии от нашия каталог и позволете на облеклото да говори, вместо вас самите!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: