Сокоизстисквачки

Ако искате да чувствате себе си жизнени и енергични през целия ден, задължително си направете прясно изцеден сок. Тази напитка ще ви държи свежи за дълго време и ще ви набави нужните витамини.

Ние от Praktis предлагаме на вниманието на потребителите модерни цитрус преси и сокоизстисквачки на отлични цени и с доказано качество. Те са чудесен начин за спазване на хранителни режими, стимулиране на имунитета на цялото семейство и водене на здравословен начин на живот.

Какво представляват сокоизстисквачките

Това е една от най-интересните продуктови категории, включени в селекцията от дребна бяла техника на онлайн магазина ни. Те са способни да превърнат всеки плод в прясно изцеден сок и това тяхно качество ги прави незаменими.

Плодовите коктейли, както и сами знаете, са изключително ободряващи и умеят да ни даряват със сили за новия ден и съпътстващите го предизвикателства.

Приготвянето на витаминозните напитки изисква един основен елемент, а именно подходяща за целта сокоизстисквачка или цитрус преса. В редовете по-долу ще споделим най-важното, което да знаете за тези уреди.

Какви са основните ползи от този уред

Благодарение на сокоизстисквачките всеки човек има възможност да извлече ползите от пресните плодове и зеленчуци. По този начин сами допринасяте за общото си здравословно състояние.

Благодарение на тях ще успявате да доставите на тялото си необходимите витамини, способстващи нормалното му функциониране. Ако сте забравили да включите в менюто си плодове или зеленчуци, няма за какво да се притеснявате. Чаша изцеден сок ще свърши чудесна работа и ще помогне да се чувствате в кондиция през целия ден.

Ако заложите на чаша плодов сок или зеленчуково смути рано сутрин, със сигурност ще усетите прилив на енергия и редом с това засилена работоспособност. Няма да се чувствате толкова уморени, отпаднали и изтощени.

Мнозина знаят, че витамините, които са част от пресните плодове и зеленчуци рефлектират също така положително и върху външния вид на човек. Здравата коса, кожа, нокти и зъби до голяма степен за зависи от техния прием.

Много от фрешовете действат ускоряващо на метаболизма и по този начин човек успява да се лиши от излишните килограми и да изглежда много по-фин и с красива физика.

Как да изберем подходящия за нас уред

Няколко са факторите, които да вземете под внимание, когато става въпрос за избора на този уред. Безспорно един от тях е типът на сокоизстисквачката. Той определя характеристиките и механизмът ѝ на работа.

Уредите се разделят на две основни групи – пресоващи и центрофужни. Разликите им се състоят в това, че центрофужните са много по-оборотни от пресоващите. Знаете, че тези различия определят и сока, който се получава.

Внимавайте още за мощността на уреда, който искате да превърнете в част от обзавеждането на кухнята.

По-мощните предложения, които ще откриете в онлайн магазина ни, са подходящи за изстискването на горски плодове и всякакви други цитруси. Ако сте привърженици на такива видове плодови коктейли, за предпочитане е да заложите на мощен уред.

Защо да изберете Praktis.bg

Причините, заради които си струва да изберете покупка от онлайн магазина ни, не са една или две. Ние сме лидери на пазара и това сме го доказвали безброй пъти.

Работим в пряко сътрудничество с утвърдени производители, което ни дава правото да гарантираме в качеството на сокоизстисквачките, достигащи до крайния потребител.

Ако искате да поставите свеж старт на всеки нов ден, не се колебайте. Имаме решение, отговарящо на индивидуалното ви търсене!

Кой е по-добрият избор – сокоизстисквачка или цитрус преса?
Какви са предимствата на ръчната цитрус преса?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: