Сокоизстисквачки

Ако искате да чувствате себе си жизнени и енергични през целия ден, задължително си направете прясно изцеден сок. Тази напитка ще ви държи свежи за дълго време и ще ви набави нужните витамини.

Ние от ПРАКТИС предлагаме на вниманието на потребителите модерни цитрус преси и сокоизстисквачки на отлични цени и с доказано качество. Те са чудесен начин за спазване на хранителни режими, стимулиране на имунитета на цялото семейство и водене на здравословен начин на живот.

Какво представляват нашите сокоизстисквачки

Това е една от най-интересните продуктови категории, включени в селекцията от дребна бяла техника на онлайн магазина ни. Те са способни да превърнат всеки плод в прясно изцеден сок и това тяхно качество ги прави незаменими.

Плодовите коктейли, както и сами знаете, са изключително ободряващи и умеят да ни даряват със сили за новия ден и съпътстващите го предизвикателства.

Приготвянето на витаминозните напитки изисква един основен елемент, а именно подходяща за целта сокоизстисквачка или цитрус преса. В редовете по-долу ще споделим най-важното, което да знаете за тези уреди.

Какви са основните ползи от този уред

Благодарение на сокоизстисквачките всеки човек има възможност да извлече ползите от пресните плодове и зеленчуци. По този начин сами допринасяте за общото си здравословно състояние.

Благодарение на тях ще успявате да доставите на тялото си необходимите витамини, способстващи нормалното му функциониране. Ако сте забравили да включите в менюто си плодове или зеленчуци, няма за какво да се притеснявате. Чаша изцеден сок ще свърши чудесна работа и ще помогне да се чувствате в кондиция през целия ден.

Ако заложите на чаша плодов сок или зеленчуково смути рано сутрин, със сигурност ще усетите прилив на енергия и редом с това засилена работоспособност. Няма да се чувствате толкова уморени, отпаднали и изтощени.

Мнозина знаят, че витамините, които са част от пресните плодове и зеленчуци рефлектират също така положително и върху външния вид на човек. Здравата коса, кожа, нокти и зъби до голяма степен за зависи от техния прием.

Много от фрешовете действат ускоряващо на метаболизма и по този начин човек успява да се лиши от излишните килограми и да изглежда много по-фин и с красива физика.

Как да изберем подходящия за нас уред

Няколко са факторите, които да вземете под внимание, когато става въпрос за избора на този уред. Безспорно един от тях е типът на сокоизстисквачката. Той определя характеристиките и механизмът ѝ на работа.

Уредите се разделят на две основни групи – пресоващи и центрофужни. Разликите им се състоят в това, че центрофужните са много по-оборотни от пресоващите. Знаете, че тези различия определят и сока, който се получава.

Внимавайте още за мощността на уреда, който искате да превърнете в част от обзавеждането на кухнята.

По-мощните предложения, които ще откриете в онлайн магазина ни, са подходящи за изстискването на горски плодове и всякакви други цитруси. Ако сте привърженици на такива видове плодови коктейли, за предпочитане е да заложите на мощен уред.

Защо да изберете Praktis.bg

Причините, заради които си струва да изберете покупка от онлайн магазина ни, не са една или две. Ние сме лидери на пазара и това сме го доказвали безброй пъти.

Работим в пряко сътрудничество с утвърдени производители, което ни дава правото да гарантираме в качеството на сокоизстисквачките, достигащи до крайния потребител.

Ако искате да поставите свеж старт на всеки нов ден, не се колебайте. Имаме решение, отговарящо на индивидуалното ви търсене!

Често задавани въпроси за сокоизтисквачки

Кой е по-добрият избор – сокоизстисквачка или цитрус преса?
Какви са предимствата на ръчната цитрус преса?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: