Специални бои

Едно от най-съкровените желания на съвременния човек като цяло, това е да бъде уникален, да има ясно изразена идентичност и да се чувства като господар на света. Това е в основата на развитието на обществото ни като цяло.

Няма спор, че повечето от нас – търговците разбираме това, но не винаги клиентите знаят, че ги разбираме оптимално.

Точно това се стремим да направим ние от Praktis.bg – да покажем на клиентите си разбиране и те с удоволствие и спокойствие да идват и да пазаруват при нас.

Звучи като евтин маркетингов трик, но наистина – живеем в 21-ви век и заради това не е зле да се адаптираме към него по достатъчно ефективен начин.

Кое е специалното на този вид бои

Специалните бои са нещо, което ще преобърне представите ви за това какво представлява боядисването като процес. Всеки е свикнал да боядисва стени или гладки повърхности, които не са изложени на кой знае какво натоварване.

Под „натоварване“ имаме предвид главно външни влияния. Е, днес ще ви позанимаваме със серията ни от специални бои, които са предназначени за навсякъде другаде, но не и за нормални, обичайни места.

Става дума за места като цимент, асфалт, радиатори, автомобили и други такива предмети или движими имущества, които могат да бъдат боядисани. Ние напълно разбираме, че разнообразието от клиенти изисква разнообразие от артикули.

Заради това се адаптираме максимално успешно, както вече казахме.

Praktis.bg – всеки е добре дошъл

Все по-малко са местата в България, където някой може да отиде и да се чувства изключително приет и отзивчиво да му се обърне вниманието, което му е нужно. Няма да спорим, че това зависи и от държанието на клиента, но нека не всичко оставяме на него, нали.

Все пак потребителите са си потребители и те трябва да бъдат адекватно обслужени без това да забавя и останалата работа в обекта. Въпреки че даваме всичко от себе си в тази насока, май вече не можем да прикриваме, че все пак говорим за себе си.

Нашите физически търговски обекти са едно от местата, които се стремим да превърнем в такива, в които винаги да има всичко, от което някой може да се нуждае. Това един клиент да намери точно онова, от което се нуждае, е едно от нещата, които най-много се харесват от тях.

Няма спор, че това струва и доста ресурси като усилия, време, нерви. За нас няма абсолютно никакво значение какво сме дали, щом накрая виждаме вас – нашите любими клиенти да излизате доволни от нашите обекти.

Не звучи ли твърде романтично това да бъдеш толкова близък с клиентите си? Всъщност, звучи невероятно, а и така се чувства, повярвайте.

Да си търговска верига с толкова много опит на пазара, да предлагаш такъв асортимент от продукти, аксесоари, всякакви видове интериорни и екстериорни решения за дома, градината и офиса, си е работа на повече от пълен работен ден.

По всякакви начини се опитваме да скрием умората от нас, но това не винаги ни се получава в пълна степен заради това, че нашия манталитет е такъв винаги да си намираме работа. Заниманията от различен тип ни доставят онова чувство, че сме продуктивни във всеки аспект.

Доверете ни се и станете част от нашето огромно семейство. Очакваме ви!

С какви специални бои разполага онлайн магазинът ни Praktis.bg?
Има ли нужда да използвам специална боя за кошери?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: