Вертикални бойлери със серпентина

Бойлер е нещо, без което нито едно домакинство не може да успее да съществува нормално в 21-ви век. Да си го кажем направо – вече не е модерно лятото да строяваме гордо туби, пълни с вода на стълбите.

Никой няма търпението да чака водата да се затопли от жарките лъчи на слънцето, нали? Именно заради това, човечеството се доверява на бойлерите да правят живота им в пъти по-лесен.

Бързото затопляне на вода е нещо, без което никой не може и от нужда с времето бойлерът се е превърнал в тотална зависимост. Думите „след 15 минути съм готов, изчакай само да си хвърля един душ!“ нямаше да са същите, ако бойлерът не беше изобретен, нали?

Именно заради това, е важно във всеки дом да присъства бойлер и то не какъв да е, а качествен такъв.

Семействата, които се радват на надеждни електроуреди, затоплящи вода, в един момент са се доверили на Praktis.bg.

За жалост, в България се появиха много недоброжелателни търговци, които предлагат какви ли не бойлери и други електроуреди със съмнително качество и неясен произход. Още по-притеснително е това, че все повече хора им се доверяват с лека ръка.

Какво е характерно за всички вертикални бойлери със серпентина

Вертикалните бойлери със серпентина имат едно много хубаво качество и то е това, че водата се затопля изключително равномерно. Това донякъде компенсира факта, че по-обемистите модели заемат доста голямо място.

Това ни кара да си направим ясно извода, че ако някои клиенти разполагат с малка баня, то вертикалните бойлери не бих били най-правилният избор за тях. Сега остава да разберем защо вертикалните бойлери със серпентина затоплят водата равномерно.

Важно е да се знае, че при този вид бойлери водата е на равномерно място спрямо основната серпентина и тя има много по-кратък път до най-отдалечените нива на водата. Това прави този вид бойлери един от най-желаните от клиентите.

Друго хубаво нещо е това, че при вертикалните бойлери може да се използва пълния капацитет от вода, който се намира в бойлера. За сравнение, при хоризонталните винаги остава едно малко количество, което трудно изтича.

Защо да изберем да пазаруваме от Praktis.bg

В нашия онлайн магазина човек може да се довери на гаранцията за качество, което се дава директно от производителя на артикула. Това не може да се сметне за достатъчен плюс за един съвременен онлайн магазин.

В днешния динамичен свят на един онлайн магазин му е необходимо нещо много по-убедително, за да спечели доверието на своите клиенти. В нашия онлайн магазин можете да се доверите и на още едно нещо – бърза и сигурна доставка.

Нещо повече – когато кликовете по нашите страници ви отведат до точно онзи продукт, който търсите, а вие го поръчате, вече трябва да знаете, че остават броени часове, в които той да пристигне.

Когато изпълним бързата доставка, от вас се иска да проверите продукта и да сравните дали е съвпада с онзи, който сте поръчали от нашия сайт. От тук нататък имате възможността да отпратите поръчката при продукт, който не съвпада.

Ако всичко е наред, вече можете да изберете да задържите поръчката и тогава да платите дължимото. Ето защо Praktis.bg е спечелил доверието през дългите години, в които е на българския пазар.

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: