Вериги за гуми

Веригата за снежни настилки по пътя е едно от най-ефективните неща, с които можете да избегнете непланирани закъсвания по пътя, които да провалят и най-добре структурираните планове.

Точно този полезен елемент от оборудването на автомобила бива сериозно подценен от всеки водач на моторно превозно средство.

Някои водачи дори трябва да бъдат убеждавани за това да използват вериги за гуми, което може да създаде някои сериозни проблеми дори за техния живот, което вече е проблем.

Ето защо нашата мисия е все повече хора от нашите настоящи и бъдещи клиенти да разбират за положителните страни на използването на вериги.

Вашата задача е просто да поставите въпросното приспособление, за да може то да върши адекватно работата си докато вие изпитвате проблеми с проходимостта на вашия автомобил.

Целта на всеки шофьор е да обезпечи сигурността на себе си и на своите пътници. Използването на този тип приспособления за гуми, предназначени за снежни настилки, характерни за зимните периоди през годината, понижава в пъти вероятността за пътно-транспортно произшествие (ПТП).

В крайна сметка не искаме ли всички да се чувстваме по-сигурни на пътя в компанията на любимите си хора, дори и в най-снежния ден?

Защо са ви вериги за гуми

От вериги за гуми има нужда всеки, колкото и да са подценявани тези артикули. Няма проблем да не ги използвате, но за целта трябва добре да познавате своите гуми и тяхното състояние.

До каква степен са надеждни грайферите на гумите, които в момента стоят на вашия автомобил? Сигурни ли сте, че сте в състояние да преминете дори и през най-големите преспи?

Ако дори и най-малко съмнение се появи у вас, то по-добре вземете чифт вериги, които да отговарят идеално на размерите на поставените гуми и то по-скоро на двигателните от тях. Ако сте с предно задвижване на автомобила, поставете ги на предните, както и същото важи и за това ако сте със задно предаване.

Praktis.bg – доверете се на разбирачите

Откъде накъде разбирате от коли? Как така можете да ремонтирате къща, но и да знаете толкова много за колите?

Ето това са съвсем обичайни въпроси за начинът ни на работа или по-скоро са въпроси, които по някакъв начин поставят компетенциите ни под въпрос – нещо, което трябва да не допускаме.

Ние сме сигурни в това, което можем и по никакъв начин никой не може да ни клевети за това, че не разбираме от нещо, което предлагаме в нашия онлайн магазин или в нашите физически обекти.

Можем да сме още по-добри от това, което сме достигнали като ниво до този момент и нямаме съмнение, че рано или късно ще постигнем онова, което искаме – въпрос на време е. Ето защо сме най-доброто, на което сме способни към днешна дата и искрено вярваме в тези думи.

Защо? Защото служителите на Praktis.bg са с проверена и потвърдена компетенция по въпроси, които засягат много хора, които ежедневно пазаруват от нашите магазини.

Всеки клиент идва с конкретна мисия – да закупи нещата, с които иска да оборудва своя автомобил, но често на тези хора им е нужна допълнителна информация, с която да обогатят знанията си относно оборудването на колата им. Някои лични автомобили се радват на прекрасно обслужване, докато други чакат с месеци да им се сменят важни консумативи.

Колко вида вериги за гуми има?
Заслужават ли си текстилните вериги за сняг?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: