Вътрешно поддържане на автомобил

Автомобилът е нещо свещено. Всеки, който притежава лично моторно превозно средство, знае колко хубаво е чувството да е наясно с това, че колата му е в напълно изрядно състояние, без забележки нито отвън, нито отвътре.

При нас – в Praktis.bg няма значение дали говорим за интериор или екстериор на автомобила – еднакво важно е, еднакво достъпно е.

За нас е от изключителна важност да знаете, че ние предлагаме както консумативи и материали за външно поддържане, така и за вътрешно поддържане на автомобила.

Да, знаем, че сме магазин за строителни материали, но за нас е важно да знаете, че докато шофирате, вие сте в сигурни ръце.

С какво можем да помогнем при вътрешно поддържане на автомобил

С всичко – това е нашият кратък отговор. Всеки един лосион за кожа, всяка една течност и флаконче, които са намерили място на някой от нашите стелажи, са грижливо подбрани за вашия автомобил.

Няма спор – харесва ни да се чувствате добре дори и докато идвате с колата си към наш физически обект. Колкото до вътрешното поддържане на автомобил – правете го по-често, защото все пак си е признак на лична хигиена.

Всичко останало като съвети и препоръки за вътрешното поддържане на автомобил – можете да получите от нашите компетентни служители. Те ви очакват!

Praktis.bg – всичко за клиента

Клиентът в България понякога иска твърде много. Клиентът в България е твърде взискателен за много неща и по много въпроси, защото смята, че разбира от всичко.

Клиентът, който живее по нашите ширини е странна смеска между висока степен на възпитание и още по-висока степен на яснота и конкретика какво точно иска от своя търговец.

Обикновено, когато отиде да пазарува, българският клиент просто влиза в магазина, най-често вече носи частта, която му трябва и я показва на своя търговец.

Това, разбира се, е доста находчиво решение, защото улесняването на търговеца е значително. Никой няма да се оплаче ако клиентът внесе точната частица, която му е нужна.

Не се притеснявайте ако в един момент наш служител не може да открие точния артикул за вас – това не е проблем, а дори напротив. Ще се изненадате от това, което са готови да направят нашите служители, за да могат в крайна сметка да ви помогнат.

Няма да повярвате колко време могат да се занимават изцяло и само с вашия случай, но накрая да си отидете доволни от това, че някой наистина е успял да ви помогне. Няма по-красиво и хубаво нещо от това да видите толкова загрижен търговец.

Приятно е, когато и в нашата малка държава се случва една от двете страни (търговец или клиент) да е толкова загрижена за лесната работа на другата. Когато, обаче нещата са като при нас – взаимна помощ, тогава красотата е във въздуха.

Естествено, предвид лекотата на ситуация, накрая и двете страни са напълно доволни от факта, че са свършили работата си така, както е прието да я свършат. Бързо удовлетворението започва да се чувства лесно и всеки е доволен.

Харесва ни да знаем, че вие – нашите клиенти сте напълно наясно откъде и как да пазарувате. Благодарим ви за подкрепата вече толкова дълги години.

Знайте, че можете да разчитате на нас и във физическите ни обекти, и в онлайн каталога ни. Очакваме ви!

Какво е необходимо за самостоятелно поддържане интериора на автомобила?
Как най-рационално да почистим купето на колата?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: