Акумулатори

Частта, за която ще ви поговорим днес, е една от най-важните части на автомобила. Той е във всяко намигване на фаровете, той е във всеки мигач, който ни пази от беди на пътя, той е във всяко запалване и потичане на гориво по маркучите, той е във всеки светъл миг и в купето на колата.

Въпросната част е във всеки жест на колата да даде сигнализация, че нещо някъде не е напълно наред.

Нашата частица, върху която хвърляме светлина в настоящото четиво, е онази, която се цени най-много в студеното време и именно тогава е важно да бъдем добри и грижовни към нея.

В настоящия текст ще разберете повече за това как да я пазите, как да се грижите за нея и как да бъдете максимално добри в опазването ѝ. В Praktis.bg има и доста предложения за автомобили, така че замислете се за това дали давате достатъчно за своя автомобил.

Какъв ни е асортиментът от акумулатори

Акумулаторът е основното нещо, което продаваме в нашата авто-част на магазина. Защо?

Истината се крие в това, че акумулаторът е нещото, което ни прави истински шофьори. Няма конски сили, няма мощност на двигателя, няма гуми – ако автомобилът не запали – имаме сериозен проблем.

Заради това, акумулаторът е един от нашите най-големи приоритети. Целта ни е всеки един наш клиент да успее да се сдобие с нов акумулатор на достъпна цена, за да може в един миг да бъде сигурен водач на пътя.

Praktis.bg – има нещо, което трябва да ви кажем

Стремим се да сме винаги подготвени за изискванията на всеки наш клиент. Това не е никак лесно, защото наистина при нас идват всякакви хора, което ни предразполага да грешим повече.

С времето това отмина като притеснение, защото разбрахме, че можем да се справяме наистина завидно добре под напрежение, а това е важно за един търговец от нашите мащаби. Сега да продължим напред – можем ли наистина да бъдем онова, за което всеки мечтае?

Отговорът е, че можем, защото никой не може да отрече това, че можем да бъдем най-добрите в това, което правим. Можем, защото имаме всичко, което е необходимо на клиента.

Можем, защото сме отзивчиви към своите потребители. Можем, защото сме хората, които търсите вие при всеки ваш неуспех в строителството, в интериора, при проблеми с автомобила и т.н.

Можем да сме всичко, което си поискаме само и само нашите клиенти да са максимално доволни, а това вече е нещо, което няма как да пренебрегнем – желанията на клиентите ни. Както вече казахме – нашата работа е повече от важна щом засяга клиенти.

В тази връзка имаме да кажем нещо много важно. Те са онази движеща сила, която ни вдига от неуспехите, която ни кара да бъдем все по-добри всеки изминал ден, която ни кара да сме все по-успешни и все по-вдъхновени.

Нашите клиенти са разликата между нас и останалите, нашите клиенти са по-добри от нас, защото правят възможно един бизнес да бъде по-правилно развит. Истината е, че без тях нямаше да сме нищо.

Очакваме и вас, очакваме и теб като част от нашето семейство, в което всеки е важна част. Заповядай в някой от нашите физически магазини или в онлайн каталога ни!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: