Уважаеми клиенти,

Във връзка с извънредната обстановка и заповед РД-01-194/30.03.2021 на МЗ, екипът на Praktis иска да Ви информира, че до 11.04 можете да пазарувате безопасно в нашите открити търговски площи, спазвайки всички противоепидемични мерки.

Във връзка с заповед на Министерство на здравеопазването посещения вътре в магазините през посоченият период няма да се допуска. 

  • Поръчките направени на нашите изнесени щандове ще се подготвят и получават на момента. 
  • Поръчките направени по телефон към самите магазини може да се вземат още същият ден от нашите магазини до два часа след направената поръчка или да ви ги доставим безплатно*
  • Поръчките направени в сайта с възможност за взимане от обект, може да се вземат още същият ден от нашите магазини, след потвърждение от наш оператор.
Съгласно въведените от страна на Министерството на здравеопазването мерки, при посещение  на откритите търговски площи, носенето на маски и спазването на безопасна дистанция от 2.0 м. са задължителни.  
Бъдете здрави – от екипът на Praktis!

За да останем близо до вас, запазвайки здравословна дистанция, ви даваме възможност да поръчвате по телефона , в нашият сайт или на място.

Как може да поръчате по телефон:

Лесно е:

Разгледайте и изберете продукти на praktis.bg и си запишете кода на продукта/ите(кода на продукта се намира до снимка, състоящ се от 6 или 7 цифри)

Свържете се по телефона с най-близкия до Вас наш магазин и поръчайте или директно си направете поръчката във нашият сайт.

Получете поръчката си на посочен от вас адрес или изберете опцията за взимане от магазин.

За да направим пазаруването още по-приятно, ви даваме възможност да си спестите разходите за доставка. Ето как:

 - Поръчайте продукти на стойност над 100 лв(Важи само при поръчка от физически магазин и за стоките налични в магазина) и се възползвайте от безплатна доставка в рамките на града с наш магазин.

Как да се свържете с нашите магазини:

- При поръчка над 500 лв получавате безплатна доставка до всяка точка на България. Както и за продукти обозначени със символ за безплатна доставка. Всички продукти, които на сайта сме ги отбелязали само за взимане от обект () са обемни продукти и за тях не важи безплатната доставка над 500 лв, при поръчка на тези артикули доставката ще се уточни с нашият служител в магазина. Бъдете отговорни!

*Доставка от 4 до 12 работни дни в зависимост от графика на съответния хипермаркет

*Доставка до входа на сградата

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: