Уважаеми клиенти,

Във връзка със заповед РД-01-856/19.10.2021 на МЗ, екипът на Praktis иска да Ви информира, че можете да пазарувате безопасно в нашите търговски обекти, спазвайки всички противоепидемични мерки.

Съгласно въведените от страна на Министерството на здравеопазването мерки, при посещение  на търговските площи, всеки трябва да предостави наличието на зелен сертификат за ваксинация, сертификат, с който се установява, че сте преболедували COVID-19 или отрацателен резултат от проведено преди влизане изследване. Вашите данни няма да се записват или изискват, а само наличието на тези сертификати.  
Всички клиенти, които нямат горепосочените изисквания, може да бъдат обслужени на нашите открити площи с изнасяне на стоката от затоврените търговски площи.
Носенето на маски и спазването на безопасна дистанция от 2.0 м. са задължителни.   
Бъдете здрави – от екипът на Praktis!

За да останем близо до вас, запазвайки здравословна дистанция, ви даваме възможност да поръчвате по телефона , в нашият сайт или на място.

Как може да поръчате по телефон:

Лесно е:

Разгледайте и изберете продукти на praktis.bg и си запишете кода на продукта/ите(кода на продукта се намира до снимка, състоящ се от 6 или 7 цифри)

Свържете се по телефона с най-близкия до Вас наш магазин и поръчайте или директно си направете поръчката във нашият сайт.

Получете поръчката си на посочен от вас адрес или изберете опцията за взимане от магазин.

За да направим пазаруването още по-приятно, ви даваме възможност да си спестите разходите за доставка. Ето как:

 - Поръчайте продукти на стойност над 100 лв(Важи само при поръчка от физически магазин и за стоките налични в магазина) и се възползвайте от безплатна доставка в рамките на града с наш магазин.

Как да се свържете с нашите магазини:

 

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: