AIRFEL

AIRFEL

Airfel стартират през 1999 година в Турция. Първоначално компанията се занимава само с внос на климатично оборудване, но в последствие започва да произвежда комбинирани бойлери, климатици, инфрачервени излъчватели, панелни радиатори, вентилаторни конвектори и климатични камери.

През юли 2011, японският гигант Daikin придобива 100% от акциите на дружество Airfel, с което цели да засили мрежата за продажби на Daikin на турския пазар и да разшири гамата от продукти, които компанията предлага на пазарите в Европа, Средния Изток и Африка.

Днес Airfel разполага с модерни автоматизирани производствени технологии, а продуктите им са предпочитани от престижни хотели, болници, фармацевтични фабрики и бизнес центрове в Турция и чужбина.

Марката е символ за отлично качество, нисък шум, висока ефективност и устойчивост. Панелните им радиатори са изключително ефективни – загряват бързо, имат право топлинно излъчване, а ламарината им е защитена срещу корозия. Експлоатационният им срок е над 12 години, а гаранцията покрива първите 10 години.

на страница
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: