Матраци от високоеластична пяна

Сънят е важен за всяка една функция на тялото. Човешкият организъм се възстановява, посредством часовете, прекарани в покой. От ключова важност е да спим по осем часа в денонощието, ако искаме да се чувстваме бодри и активни на следващия ден.

За да бъде обаче времето пълноценно, докато сме в легнало положение и в пълен покой, трябва да се погрижим за това да спим върху качествен матрак.

В Практис вярваме, че инвестираните средства в матрак никога не са излишни. За да сте сигурни, че купувате наистина качествена мебел, изберете най-напред мястото, от където да пазарувате.

Ние ви осигуряваме достъп до първокласни матраци от високоеластична пяна, които ще подобрят значително качеството на съня.

Те са възможно най-доброто, появявало се някога на пазара. Предлагат на потребителя перфектната твърдост и мекота. Продават се на достъпни цени и всеки има възможност да ги превърне в своя собственост.

Матраци от високоеластична пяна – какво да знаем за тях

Този вид матраци са в готовност да намерят приложение във всеки един дома. Целта им е да подобрят комфорта на старите матраци, амортизирали се с времето.

Пазарът предлага всевъзможни модели, при направата на които участват различен клас материали. Някои от тях са с мемори пяна, други с пенолатекс. Ние ви предлагаме иновативно решение с високоеластична пяна. Сигурни сме, че ще останете безкрайно доволни от качествата на подобна мебел.

Какви са предимствата им

Този материал е познат като HR (High Resiliency). Разновидност е на полиуретановата пяна. Структурата е специфична и по този начин се осигурява висока гъвкавост. Издръжлива е във времето. Не се деформира, както става ясно. Бързо се възстановява след натиск.

Това са част от предпоставките суровината да намира приложение при изработката на матраци и топ матраци. Това обаче съвсем не са единствените й предимства. Заради високата си еластичност тя позволява циркулацията на въздух.

Невъзможно е да се задържат вредители и микроорганизми. Нещо, което се случва с повечето матраци, макар да не можете да констатирате това с просто око.

Как се осъществява поддръжката на тази мебел

За да сте сигурни, че всяка вечер лягате върху чист матрак, осигуряващ ви оптимално здравословна среда за живот, необходимо е през определен период от време да го почиствате. Това може да се случи с помощта на модерните уреди за почистване на подобни повърхности. Ако не разполагате с такъв уред, най-добре да се обърнете към услугите на професионалисти.

Не забравяйте обаче, че чистотата е от първостепенна важност за здравето на човек. Бъдете отговорни към това и не оставяйте нещата в ръцете на произвола на съдбата.

Защо да се спрете на Praktis.bg при покупката на матрак

В Praktis.bg винаги имаме готови решения за разумния потребител. Държим много на обратната връзка. Коментарите, които получаваме от клиентите, са еднозначни. Всички те са на мнение, че матраците от високоеластична пяна са успели да подобрят качеството на съня.

Това, на свой ред, рефлектира върху нервната система на човек. Когато сте отпочинали и наспали се, вие сте в състояние да се впуснете в приключенията и предизвикателствата на новия ден.

Предлагаме ви разумни решения, от които да се възползвате. Не позволявайте лошият сън да е предпоставка за несгодите ви. Знаем кое е добро за вас и сме ви го селектирали в цяла една категория!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: