Саксии и кашпи

Всеки градинар има лична връзка със собствената си градина показана в изборите, които той прави за нейната визия и здраве.

За тези от нас, които живеят в блокове или жилищни комплекси, има конкретни съображения, които трябва да спазваме, но те не ни спират да се възползваме от красотата на природата.

При нас можете да намерите богат избор от саксии и кашпи, които да разкрасят вашето пространство, от най-достъпните пластмасови избори до красиво изработени керамични кашпи и саксии.

Естеството на природата и растителния живот означава, че всяка градина, всяка леха е различна понеже възприема околността си различно.

Ние се възползваме от този факт и даваме на всички наши потребители възможност да избират от всевъзможни декоративни саксии и кашпи – някои са семпли, други са малко по-разнообразни.

Това, което при нас важи със сила, е че знаем важността на нуждата от креативна експресия, а градината позволява именно такава интимна връзка с творческата ни страна.

Творете с нашите саксии и кашпи

Всяко цвете има своето място, без значение дали иска повече светлина, сенчеста част от градината или има нужда от шарена сянка, с нашите саксии и кашпи можете да избирате.

За разлика от закопаните растения, саксиите позволяват за преместване на вашите растения, което е особено подходящи за едносезонни видове.

Ако разполагате с красиви, но нежни цветя, можете с лекота да ги преместите на затворено пространство, ако имате многосезонни видове, можете да ги преместите на по-слънчево място.

Като мобилността на цветята не означава компромис с тяхното здраве или красота – различните видове саксии идват във всякакви размери и дизайни.

Може би имате афинитет към по-модерни естетики или пък се радвате на старовремските видове и харесвате делвите и неглазирани керамични саксии – при нас имате избор. Тук можете да намерите всичко необходими за дори най-капризните цветя.

Бегонията е надраснала саксията си? Няма проблем, тук можете да намерите точно това, което би и дало място за растеж, а и да отива на красивите и цветя.

С Praktis.bg реално имате място, където вашите градински проекти могат да оживеят, не е нужно да правите компромис с вашия стил заради цената.

Ние предлагаме наистина красиви декоративни елементи на много добра цена – така можете да пресъздадете наистина изискан стил на дома, без да изпразвате банковата си сметка.

Красота без компромис

Кашпите налични тук идват в най-различни размери, форми, дизайни и цветове като единствено вие решавате какво е подходящо за вас. Ако цените красивите неща сме сигурни, че при нас можете да намерите точно това, което търсите.

Разбира се, саксиите и кашпите направени от естествени материали са малко по-скъпи от пластмасовите, но когато купувате от нас знаете за какво сте дали парите си.

Тук нещата са инвестиция в красивото и естетичното, а не пари на вятъра как не веднъж ни се е случвало при други вериги магазини.

С нашата селекция всяка ваша идея е възможна, като нейното осъществяване е само на 1 кликване разстояние.

Ако не сте сигурни какво да изберете можете да се свържете с един от нашите асистенти, които с удоволствие биха ви упътили към подобаващ за вашите нужди избор.

Всяка саксия и кашпа купена от нас е една стъпка по-близо до по-красива и хармонична градина.

Често задавани въпроси за саксии и кашпи

Каква е разликата между саксия и кашпа?
Как да изберем подходящата кашпа или саксия?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: