ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА / ОБЩИ УСЛОВИЯ

"ЧЕРЕН ПЕТЪК В PRAKTIS" (BLACK FOUR DAYS)


ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА

1.1. Организатор на Кампанията " ЧЕРЕН ПЕТЪК В PRAKTIS" е „Мегадом"ООД, със седалище и адрес на управление: град София , ул. „Макгахан" №66, ЕИК: 130105570.

1.2. Организаторът осигурява техническите и комуникационните средства за провеждане на Кампанията и осигурява отстъпка по време на Кампанията.

ЧАСТ 2. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА

2.1 Кампанията се провежда във всички физически магазини PRAKTIS на територията на република България, както и на онлайн магазина - praktis.bg.

ЧАСТ 3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

3.1. Кампанията, се организира с рекламна цел за популяризирането на марките и продуктите, предлагани от Организатора и ще се проведе съобразно разпоредбите на тези Правила в периода от 08.00 часа на 17.11.2022 г. до 20.00 часа на 20.11.2022 г.. За онлайн поръчки кампанията продължава до 24.00 часа на 20.11.2022г.

ЧАСТ 4. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

4.1 Официалните правила са изготвени и ще бъдат оповестени в съответствие с действащото българско законодателство. С тези правила се установяват условията за провеждане и прекратяване на кампанията „ЧЕРЕН ПЕТЪК В PRAKTIS“, както и кои стоки и услуги участват в Кампанията.

4.2 Организаторът предоставя отстъпка от 20 (двадесет) процента от общата стойност на всички налични стоки за срока на кампанията, освен изрично упоменати стоки и услуги, които не са включени в кампанията. Отстъпката се начислява при плащане на касата от стойността на касовия бон. Цените на стоките в онлайн магазина са крайни с начислена отстъпка.

4.3 Отстъпката по време на кампанията не се комбинира с други кодове, талони и карти за намаления.
4.4 Организаторът си запазва правото едностранно да допълва или променя условията на Кампанията, в съответствие с тези Правила и закона, като е задължен незабавно и публично да оповести съответните допълнения и промени. Всяко решение на Организатора в хода на Кампанията, взето в съответствие с тези Правила и закона, ще се счита за окончателно.

4.5 Официалните правила се публикуват преди началото на Кампанията на сайта https://praktis.bg/gamerules за целия период на Кампанията.


ЧАСТ 5. УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ

5.1 В Кампанията участват всички налични продукти, предлагани в търговската мрежа на хипермаркети PRAKTIS, освен:

- Продукти по каталог (само за физическите магазини)
- Продукти с покупка на кредит с 0% оскъпяване
- Продукти с покупка на отложено плащане по договор за стоков кредит
- Продукти, закупени с ваучери


В кампанията не участват услугите, предлагани в хипермаркети PRAKTIS.
Услугите „Безплатен транспорт“ и „Безплатен монтаж“ се преустановяват за срока на кампанията.
Изключение правят избрани артикули в онлайн магазина, които са отбелязани с етикет „Безплатен транспорт“!

Стоките закупени от онлайн магазина в периода на кампанията, е възможно да имат забавяне в предварително обявения срок на доставка.

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: