Перални

В съвременния свят пералните машини са неразделна част от всяко едно домакинство. Това са електроуредите, благодарение на които успяваме да поддържаме добра лична хигиена и да изглеждаме спретнати и чисти.

Можете ли изобщо да си представите как би изглеждал животът, ако в дома ви липсваше едно такова изобретение?

Със сигурност ежедневието нямаше да протича толкова гладко и безпроблемно както сега. Нямаше да разполагате с кой знае какво свободно време, както и щеше да липсва желание да сменяте тоалетите си всеки ден.

Добрата новина е, че днес технологичните процеси са изключително напреднали и не съществува подобна опасност. На пазара се предлагат различни видове перални машини, сред които имате възможност да избирате.

Важно е обаче да сте наясно със собствените си нужди, така че да не се окаже накрая, че сте похарчили не малко пари за екстри, които дори не възнамерявате да ползвате. Ще разгледаме отделните модели, както и факторите, влияещи на самия избор.

Какви видове перални се предлагат на пазара

Няколко са основните характеристики, служещи за разграничаването на отделните модели електроуреди. Начинът на зареждане е първата от тях. При някои мръсното пране се поставя отпред, а при други отгоре.

Функциите могат да бъдат наистина разнообразни. Общите за всички модели са изпиране, изплакване и центрофугиране. Ако се нуждаете от някоя допълнителна функция, важно е да се съобразите с нея, преди да инвестирате в конкретен модел.

Обемът е съществена характеристика. Добре би било да вземете предвид броя членове в семейството си.

Оборотите имат своите предимства и недостатъци. Ако машината е с по-високи обороти, дрехите ще съхнат значително по-бързо, но пък процесът по сушене ще е обвързан с шум, който за някои хора е доста неприятно явление.

Енергийният клас е една от онези характеристики, които в никакъв случай не ви съветваме да подминавате.

За предпочитане е да заложите на енергиен клас, който е А или А+. Имайте предвид, че те са малко по-скъпи от останалите, но пък инвестицията ще бъде оправдана след време.

Как да изберем нашия модел

В случай, че ви се налага да инсталирате пералнята в помещение, което не разполага с много свободно пространство, нужно е да се насочите към най-малкия размер уреди. Стандартните, които се предлагат на пазара, са с височина 85 – 90 см, дълбочина 45-60 см и широчина 60 см.

Моделите, които са с малки размери, но голяма вместимост, обикновено са онези с горно зареждане. Имате възможност да премислите внимателно, преди самата покупка. Съобразете се на-вече със собствените си потребности и нужди.

Praktis.bg – защо точно нас

Ние ви предлагаме най-мощните решения, които нямат аналог. Електроуредите, селектирани в този каталог, отговарят на всички високи стандарти за качество.

В епицентъра на фирмената ни политика заляга изцяло стремежът да осигуряваме възможно най-функционалните модели перални, допълващи всяко домакинство.

Покупката от онлайн магазина на ПРАКТИС България се извършва лесно, бързо и в удобно за потребителя време. Не се налага да обикаляте физически обекти, както и да чакате сред опашки от клиенти.

Избирайки да закупите перални от нас, вие се доближавате все повече до постигането на перфекционизъм.

Помнете, че качествените електроуреди са улеснение за всеки модерен гражданин!

Често задавани въпроси за перални машини

Как да изберете пералня?
Какви видове перални има?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: