Кантари

Хората, които спортуват активно и обичат винаги да имат контрол над теглото, са едни от най-върлите почитатели на кантари, предназначени за домашно ползване.

Ние от ПРАКТИС сме се постарали до вас да достигне цяла една категория, включваща разнообразни модели. Сигурни сме, че всеки един, нуждаещ се от такава придобивка, ще попадне на модел, отговарящ на нуждите му.

Защо е препоръчително да следим теглото с помощта на кантари

Едва ли съществува човек, който да не държи на това да изглежда добре и да не бъде харесван. Дори хората, които определят себе си като „анти-суетни“, тайничко мечтаят да виждат в огледалото перфектното отражение.

Разбира се, за да постигнете такъв резултат, трябва да жертвате не малко. Нужно е да се храните здравословно, да тренирате активно, да не употребявате алкохол, да прекратите пушенето на цигари, да пиете много вода и да се движите.

Всичко това, когато бъде комбинирано, се превръща в правилната формула за постигане на мечтаната фигура.

И все пак, няма да е зле да имате постоянен поглед над прогреса си. За целта е нужно да се оборудвате с подходящ кантар, който да отмерва прецизно и с точност. Така ще можете да проследявате килограмите си и ще разберете дали вървите в правилната посока или пък не.

Не забравяйте, че хората, които са слаби, страдат много по-рядко от сърдечно-съдови заболявания, проблеми със сърцето или кръвното налягане. Можете да разгедате и кухненските ни везни.

Сега е моментът да направите драстична промяна с живота си и да се сдобиете с тяло, което да ви дарява със самочувствие и увереност.

Какви модели са най-разпространените

На пазара, най-общо казано, се предлагат два основни модела кантари – механични и електронни. Безспорно електронните модели са по-предпочитани. Те отмерват теглото по много по-прецизен начин и това е сред основните причини хората да инвестират в покупката им.

Механичните модели все още се предлагат на пазара, но все повече затихва интереса към тях. Преди няколко десетилетия светлините на прожекторите са били насочени основно към механичните модели, но днес биват изместени от своите по-съвременни аналози – електронните.

Как да изберем подходящия за нас кантар или електронна везна

След като вече сме взели решението да си закупим този уред, най-напред трябва да сме наясно с това какъв модел предпочитаме. Следващата стъпка е да решите от какъв материал да бъде направен корпусът.

Най-често се предлагат модели, които биват изработени от пластмаса или стъкло. Освен, че са устойчиви и могат да понесат сериозно натоварване, те са доста красиви и категорично успяват да се впишат към всякакви интериорни обзавеждания.

От функционална гледна точка, всичко зависи от индивидуалните ви нужди и предпочитания. Продават се варианти, които освен килограмите, отразяват и наличието на мазнини, мускулна тъкан, хидратация и други показатели.

Защо да изберете нас

Тук, в Praktis.bg ви предлагаме истински богат каталог, включващ всевъзможни кантари на изключително достъпни цени. За нас качеството е едно от най-важните неща, залягащи в епицентъра на фирмената ни политика.

Избирайки да пазарувате от онлайн магазина ни, вие освен че ще спестите време и нерви, ще си подарите едно истинско бижу с нотка елегантност, което да се впише по великолепен начин към обзавеждането в коридора, банята, хола, спалнята или което и да е друго помещение.

Често задавани въпроси за кантари

Кои са най-важните характеристики, които да търсите, избирайки кантар за дома?
Може ли електронната везна да се окаже неточна?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: