AGLIKA

AGLIKA

Началото е поставено през 1968 с производство на мебели и  текстилни изделия. През годините асортиментът се разраства и освен хавлии, започват производство на различни видове одеала, а от 2016 и на спално бельо.

С 4 производствени бази, разположени в сърцето на България – в градовете Велико Търново и Твърдица, и многоброен екип от 460 професионалисти, марката впечатлява с  иновационни проекти и богат асортимент, с което придобива позиции на предпочитан и ценен производител в Европа и Америка. Разполагат с база и във Флорида, САЩ.

Техните уникални производствени линии за дигитално печатани кърпи, одеала и спално бельо им позволяват да произвеждат бързо, в малки количества и модерен дизайн, изделия с изключително качество.

В края на 2014 Аглика е отличена като най-иновативната компания за годината в сектор Текстил, а в края на 2016 като Най-добра българска фирма.

Водещият принцип на компанията е непрестанното обновяване на асортимента от хавлиени кърпи, халати, одеала, спални комплекти, олекотени завивки, възглавници, покривала и др.

на страница
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: