Термостат за радиаторни термоглави Netatmo Smart и Gateway порт

Прод.код: 35522323 Netatmo
 • Обхват: до 100 м (868 MHz)
 • Температура на измерване: 0°C до 50°C, точност ± 0.1°C
 • Температурен диапазон, задаван от клиента: 5°C до 30°C, регулиране ± 0.5°C
 • Съвместим с: Wi-Fi 802.11 b / g / n (2.4 GHz)
WarrantyГаранция: 24 месеца
185,56 €
2023-01-22 185.56 EUR
пакет
Цена/общо:
185.56
Купи на изплащане Купи на изплащане

Термостат за радиаторни термоглави Netatmo Smart и Gateway порт

Smart термостатът на Netatmo Pro позволява да управлявате отоплението на дома си от разстояние. Благодарение на свързания термостат и приложенията Netatmo Energy или Home + Control можете да контролирате разхода си на енергия и да намалите месечните си сметки. Термостатът изисква Wi-Fi рутер, интернет достъп и добра интернет връзка.

Управлението на термостата може да се извършва от място (ръчно); от разстояние (посредством приложенията Netatmo Energy и Home + Control by Legrand); гласово (посредством гласов асистент Apple Siri, Amazon Alexa или Google Assistant).

Smart термостатът работи с всички видове битови котли - на дърва, пелети, газ и с термопомпи. Термостатът може да се използва съвместно със Smart вентилите на Netatmo Pro NAV-PRO. Дисплеят на свързания термостат е монохромен, за по-добра четимост.

 • Обхват: до 100 м (868 MHz)
 • Температура на измерване: 0°C до 50°C, точност ± 0.1°C
 • Температурен диапазон, задаван от клиента: 5°C до 30°C, регулиране ± 0.5°C
 • Съвместим с: Wi-Fi 802.11 b / g / n (2.4 GHz)
 • Сигурност: Open / WEP / WPA / WPA-2 personal (TKIP и AES)
 • Размери на термостата: 83 х 73 32 мм (дълбочина 46 мм с рамката за монтаж на стена)
 • Размери на Gateway-а с реле: 24 х 83 х 83 мм
 • Режим „Продължително отсъствие“ - можете да поддържате постоянна стайна температура при отсъствие за по-дълго време
 • Режим „Предпазване от замръзване“ - системата е в изключен режим, но продължава да следи околната температура и при падане под определени стойности системата се включва
 • Самообучителна функция - термостатът взема предвид температурата в и извън жилището, както и предпочитанията на потребителите за определен период от време
 • Съхраняване на информация относно потреблението и предпочитанията на потребителите и възможност за преглеждане на данните в приложението Energy с цел проследяване и оптимизиране на консумацията

Окомплектовка:

 • 1 Smart термостат
 • 1 безжичен Gateway с реле
 • 1 заден капак (когато желаете термостатът да се използва като свободно стоящ)
 • 1 рамка за монтаж на стена
 • 1 адаптор за котел
 • 1 основен адаптор
 • 4 цветни самозалепващи стикера (жълт, син, оранжев, зелен)
 • 3 батерии AAA
 • 4 винта и 1 щепсел
 • 4 винта и 1 щепсел

ДОСТАВКА

24.  Стоките, поръчани от електронния магазин praktis.bg, освен стоките, за които изрично е посочен различен срок на доставка, се доставят в следните срокове:

24.1. за територията на Република България за населени места с обслужване от куриер от Понеделник до Петък - до 3 /три/ работни дни. Всички палетни пратки се обслужват от куриер от Понеделник до Петък - до 5 /пет/ работни дни - важи за продукти налични в складовете на Praktis. Продукти по индивидуална поръчка се транспортират в рамките на 2 до 14 работни дни, освен ако на ниво продукт, не е упоменато друго. 

24.2. за територията на Република България  за населени места с  обслужване от куриер Вторник и Четвъртък - от 3 /три/ до 7 /седем/ работни дни.  - важи за продукти налични в складовете на Praktis.

24.3. извън територията на Република България (за ЕС) – до 6 /шест/ работни дни - важи за продукти налични в складовете на Praktis. Поръчки за ЕС се правят само и единствено по имейл или телефон. 

24.4. Всички поръчки направени след 14:00ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени до 14:00ч се обработват същият ден и се взимат от куриер при готовност.

28.5.  Всички пратки до 20 кг от куриерска фирма Еконт, се доставят до врата на етаж. Пратки над 20 кг. (включително и палетни пратки )се доставят до входната врата на сградата(къща с двор до вратата на двора). Условията за доставка с фирма Практис, може да видите тук.

Срокът за доставка започва да тече, след като служител на Praktis се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката, респективно - от получаване на плащането при избран начин на плащане „по банков път”, „с дебитна/кредитна карта” или „На изплащане, с кредит”, освен в случаите, в които за конкретната стока е указан различен срок на доставка. При всички случаи, Потребителят ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 3 /три/ работни дни. Доставки се извършват на територията на Република България и Европейския съюз.

25.  Практис не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от Практис обстоятелства.

26.  Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, както и да уведоми Практис на тел. 0700 45 004.

26.1 Всички пратки с куриерска фирма Еконт пътуват с опцията известяване на клиента чрез SMS и имейл.

27.  При приемане на пратката от Потребителя без забележки, последващи рекламации за липси и/или явни недостатъци са неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера/транспортната при получаването на пратката и Практис не бъде незабавно уведомен на тел 0700 45 004, Потребителят губи правото си на привеждане на констатираните липси и/или явни недостатъци в съответствие с договора за продажбата.

28.  Потребителят има право да откаже приемането на доставката, ако сумата, която следва да заплати на куриера при „плащане при доставка” не съответства на дължимата. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с Практис на тел 0700 45 004 за отстраняване на несъответствието.

29.  При предаване на стоките, Потребителят или трето лице, посочено от него, са длъжни да подпишат придружаващите я документи. За трето лице се счита всяко лице, което не е титулярна заявлението, но приема стоката при доставка на посочения от Потребителя адрес за доставка. 

30.  При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани в точка 31 и 32, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай че Потребителят не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес и/или не бъде осигурен достъп до адреса за доставка, Практис се освобождава от задължението си да достави заявените стоки и Потребителят губи правата си по извършената от него поръчка за доставка на стоки.

31.  Когато доставените стоки явно не съответстват на заявените за покупка от Потребителя и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната в срок от 5 (пет) работни дни от уведомяването за такова искане на Практис на тел. 0700 45 004.

32.  Съгласно чл. 50 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право да се откаже от получената стока (сключения договор за продажба от разстояние), без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща, каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП в 14-дневен срок, считано от датата на: приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя или когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, е влязъл във владение на последната стока.

33. Всички поръчки с обща стойност над 500 лв. са с безплатна доставка за България. Безплатната доставка за над 500 лв. или продукт с такъв етикет, е за самата такса за доставка, тя не изключва таксата наложен платеж.Безплатна доставна за над 500 лв., не важи за периода на Cyber Week!

- Безплатна достaвка на продукти / Безплатна доставка / - Всеки продукт с безплатна доставка има икона, която показва, че доставката за него е за сметка на продавача, както и срок, указващ до кога е активна безплатната доставка. Фирма Praktis запазва правото си да намали или удължи този срок по нейна преценка. 

33.1 Безплатната доставка за над 500 лв. не важи за следните продукти -  Гранитогрес, теракота и плочки за баня. За тези продукти може да получите индивидуална оферта за транспорт, като се свържете с наш оператор.   

34. Транспорт Praktis - (важи само след уточняване с оператор):

31.1 Доставка до врата на клиента: извършва се за малки и средни по обем пратки, които се транспортират от Praktis.

31.2 Доставка до адрес на клиента: извършва се за обемни и тежки пратки, които се транспортират от Praktis. Тези пратки се доставят до входната врата на сградата, без да се пренасят вътре в имота на клиента.

За връщане и замяна натиснете тук

Легенда
Наличен
Не е наличен
Ограничено количество
Продукт по индивидуална поръчка

Уточнение - Поради голямата динамика на продуктовата наличност, моля да се свържете с наш оператор или конкретен магазин за точна наличност.

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: